Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Protáhnutí kabelu - rada

o Navštíveno 1124x o
o 04.02.2013, 10:01 | jiri.dusa
Potřebuju protáhnout v baráku kabel z pokoje do sklepa a našel jsem starej husí krk kterej vede v tom místě kde potřebuju ale nevím jak moc je v podleze zlomenej a nejde mi tím protáhnout kabel. Tak jsem zkoušel to protáhnout drátek o průměru 1.2mm co mi zbyl z COčka kterej je poměrně tvrdej ale taky nic. Chtěl jsem se zeptat jestli na to nemáte nějakej fígl jak to protáhnout. Nechce se mi zbytečně dělat další díru do podlahy. Díky :)

o 04.02.2013, 10:05 | petis
elektrikařský protahovací pero:-)
o 04.02.2013, 10:06 | Wasp
a nebo protáhnout provázek vysavačem...
o 04.02.2013, 10:09 | michall
Pokud nefunguje pero, tak kulička papíru, co se vejde do husáku na konci špagátu a výkonný vysavač. Podmínkou ovšem je, že je ten husák v jednom kuse nebo je "vzduchotěsný".
o 04.02.2013, 10:11 | J-T.
Já to dělal kompresorem. Vzal jsem provázek na konec jsem přidělal víčko od PET lahve strčil do husího krku a pustil tam vzduch. Po chvilce to prolítlo až na konec a hotovo....
o 04.02.2013, 10:14 | jiri.dusa
vyzkouším ten provázek :) díky za rady
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.358 sekund.