Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký tablet?

o Navštíveno 3004x o
o 04.02.2013, 07:33 | Mario
Potřeboval bych radu, moc se v tom nevyznám :-)
Požadavky:
-Tablet s maximalní uhlopříčkou celého přístroje kolem 30cm +- 1,5cm tzn. asi 10" displej.
- dokovací stanice
- 3G, GPS
- klasický win, asi W8

co jsem zkoušel hledat docela problém.... :(

o 04.02.2013, 07:53 | Cenda
s win 8 by měl tablet přijít až na jaře, ne?
o 04.02.2013, 08:19 | maresk
W8 na tabletu NEJSOU to samé, co Win8 na PC - nekompatibilní programy - na tabletu jsou WIN 8 RT, což není x86 kompatibilní, protože tablety jedou na ARM procesorech. Win8RT jsou blíž WP8 než Win8 pro PC, je to vlastně jinej OS
o 04.02.2013, 08:30 | tomas-x
mario: něco takového? [ Link ]
a na co vlastně potřebuješ, aby tam byl windows?
o 04.02.2013, 08:36 | TUNER
Hehe 17 litrů za bazarovej tablet )))
o 04.02.2013, 08:47 | macomb | Upraveno: 2013-02-04 08:50:00
[ Link ]
Aledívám se, že nemá asi gps a 3G :(

A tohle už je docela palba :)
[ Link ]
o 04.02.2013, 08:52 | Barthez
Doporucuji. Muj bratr ma a je to super. Jak komp doma. Uz ho mam taky v merku,a le musim setrit.

[ Link ]
o 04.02.2013, 09:38 | Only_One
no ty jo - za ty peníze si raději koupím slušnej notebook.. to je masakr ty ceny..
o 04.02.2013, 09:41 | nome | Upraveno: 2013-02-04 09:44:12
popíšu ti moje zkušenosti a přeber si to jak chceš :-)

vzhledem k tomu že pracuji v IT a docela často jednám se zákazníky a zároveň musím dohlížet na efektivní práci několika týmů potřebuju být stále online i když jsem mimo firmu.

dlouho jsem to řešil asi jako většina lidí tzn 13" notebook se slušnou baterkou (cca 5-6 hodin práce) + "chytrej" telefon.

začal jsme ale přemýšlet že by to chtělo něco menšího místo noťasu protože někdy jsou prostě ty 2 kila moc (adaptér dalších pár deka navíc) a baterka sem tam taky omezující.

první myšlenka - tablet s windows protože jsem logicky nechtěl další zařízení navíc které budu tahat a pak nějak pracně sklepávat data dohromady s telefonem a notebookem.

požadavky byli následující - možnost full doku (metalická sít, jakejkoliv digitální výstup na monitor a aspoň 2 USB ) , provoz na baterky alespoň 6 hodin a rozumná hmotnost (strop jsme dal 600 gramů)

po několika měsících jsem dospěl k názoru že doba ještě neuzrála a zařízení která jsme testoval prostě PC nenahrazuje a je to velký kompromis (měl jsem na týden i toho della co psal barthez ten byl asi nejlepší ale ...)

nakonec jsme teda koupil samsung note 10.1 a jsem relativně spokojen. I když android mi nějak zvlášť nevyhovuje ale účel to splní ... a moji myšlenku obnovím tak za cca 2 roky kdy budou technologie zase dál :-)

o 04.02.2013, 10:44 | Mario
win potřebuju kvuli programu ktery na jinem systemu nefunguje. Musí to byt klasicky win 7-8.
Ten DELL vypadá OK, ale nemůžu nikde najít kdo to prodává...nikde není skladem. A jak je to s klasickou klavesnici? -dokovačkou?

Doted jsem mel netbook Asus, maximalni spokojenost ale uz dosluhuje a ted bych pro rychlejší práci spíš něco dotykového. Cena do tech cca 25t

Nebude ted v brzke dobe něco nového na trhu?
o 04.02.2013, 10:53 | Mario
Ten Samsung by byl fantasticky kdyby byl v 10" :-(
S rozměrem 304 x 189,4 x 9,9 mm je moc široky... ten prvni rozměr idealně do 260mm... :(
o 04.02.2013, 11:14 | Kamil
Zkus počkat na i5 verzi Ideapad Yoga 11S od Lenova [ Link ]
o 04.02.2013, 11:53 | Barthez
No jeste ma vylezt neco s HW klavesou od narozeni. Mrkwosoft myslim...

Jinak ten dell ma dokovacku, takze pak je to jak normal PC. Dell ho predstavil teprve loni v rijnu, tak to asi neni moc rozsirene...
o 07.02.2013, 21:19 | Mario
Zadna dalsi rada? Pouze Dell?
o 02.04.2013, 22:06 | Barthez
Tak ja osobne nakonec skocim do toho dellu. Mel jsem ted moznost poznat acera a HW klavesou a nenadchlo me to. Della vemu asi s tou vetsi baterii..- Nic lepsiho a aby to nevypadalo jak bakelitova hracka jsem nepotkal...
o 03.04.2013, 00:31 | Mr.Scully
Já mám asi rok Asus Transformer, HW klávesnice, USB, microSD, asi 16 hodin výdrž celkem a za sedmičku? Super věc, byť bez 3G. Akorát jak někdo řekl, doba tabletů ještě nedozrála úplně, daleko víc i na cestách využívám noťas...
o 04.04.2013, 15:43 | lostros
mel jsem tento tablet [ Link ] s win8 (oprava - winRT) a vydrzel jsem to asi tyden - pak sel zpatky na kram a vzal jsem si radsi ultrabook - prace super, klavesnice naprosta pecka, vsechno docela intuitivni, ale maximalni problem s aplikacema - nenainstalujes nic co funguje na normalnich win a aplikaci maximalni minimum a vetsina placenejch
o 04.04.2013, 16:14 | Barthez
jj proto win 8 pro. Das tam vse co na normalnim PC a muzes si zadarmo stahnout od mrkvosoftu XP mode...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3198 sekund.