Navštíveno 1957x

Co je horsi, projet zakazem vjezdu mimo MHD, nebo zakazem odboceni a nasledni jednosmerkou?
Kdyz jsme se ptal mestaka, jak se mam na to parkoviste dostat, kdyz je takhle pekne obsancovany tak mi rekl ze se nemam nechat chytit, moudry to muz... Ale jedo nebo druhy musim porusit tak ci tak, takze co je mensi zlo?

03.02.2013, 18:24 |
rcman Za sebe bych jel asi přes MHD. Pokud by opravdu nebyla jiná možnost...
Kde to je taková neřešitelná situace?
Koukám že si ze stejného města, tak abych věděl kde zase někdo uvažoval...
tak jasné, že zákaz vjezdu, neb tam nepotkáš auto v protisměru, resp. ty nepojedeš protisměrem... není to parkoviště jen pro MHD?

03.02.2013, 18:42 |
hanx Nějak mi není jasný, proč se tam potřebuješ tak hodně dostat, ty zákazy tam snad jsou z nějakýho důvodu, ne?
Jel bych zákazem mimo MHD
hoď sem to místo, kde to je, se mrknu na Streetview a hnedka bude jasno :-)
Tohle místo je třeba na budějovické, ve směru od Kfc k barelu po pravé straně jak konci bus zastávky :)

03.02.2013, 19:37 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-02-03 19:39:13
hanx, protoze je tam to parkoviste na kterym potrebuju zparkovat. z goolge maps netusim jak poslat odkaz na souradnice, takze to parkoviste je tady
[ Link ] ten pas pro par aut smeren nahoru, vjezd je tam zespodu. bohuzel se tam proste legalne fakt neda, bud tim zakazem pres autobusovy nadrazi, nebo tim zakazem odboceni a jednosmerkou z levy casti. na street view je to videt, jak jsou kde jaky znacky, kdyz si to clovek projde a podle me je to legalne nevyresitelny.
na vlastni parkoviste je taky zakaz vjezdu, ale mimo povoleni ktery samosebou mam, jen pro uplnost, kdyby si nekdo vsimnul ze tam je taky zakaz...
tak podle mě by v těch částech, co jsou ještě taky zaparkovaný auta na těch starých kolejích, tak tam by mělo být také šikmé stání a tím jezdit tam právě po těch starých kolejích, neboť tak jak to tam je teď, dle mě je to klasická účelová komunikace a neměli by tam auta takto parkovat a blokovat jí... a tím by ses tam krásně dostal na to parkoviště...

ano, to by asi slo, kdyby tam nestali ty auta tak demente jako tak ve skutecnosti fakt stojej, takze si asi budu hrat na autobus, pac to porusim jen jednu znacku, kdy zpojedu z druhy strany tak porusim dve...
no a když tě zastaví, tak řekni, že je to účelovka a že tam nenechali ti parkující 3 m pro průjezd a ať dělá něco s tím :-D A pokud vozidlo tvoří překážku v silničním provozu = odtah... navíc to, že je to parkoviště není nijak označeno, takže by neměli ani když se to vezme do důsledku stát vůbec, neboť jak to tam je takto, tak je to oboustranná silnice... no a nevím jak MP, ale určitě taky mají tu možnost, ale min. PČR mají možnost oznámit závadu na komunikaci jejich správci, tohle beztak bude vlastnit město Praha, tak ať se MP starají...
Příště to hoď na to hlídane co je hned vedle po právé straně. Stojí pár korun a máš klid :-D
Ale ať tu jen nežvatlám. Řešil jsem tohle místo už několikrát a v podstatě nevyřešil. Myslím, že pan strážník Ti řekl jediné rozumné řešení :-D nenechat se chytit... BTW ještě občas parkuju za poliklinikou.. Sice taky placené,ale za rozumný peníz na Pražské poměry.
zkusil bych to řešit i s tím, kdo vydal to povolení ke vjezdu a parkování za tím zákazem vjezdu...
vydavatel povoleni radi jezdit pres zakaz vjezdu pres autobusove nadrazi, ze prej u tech zakazu odboceni sem tam chytaj...
a co je na tom povolení? Není tam, že můžeš vjet do zákazu vjezdu, kam smí jen MHD týkající se této lokality? Pokud ano, vztahovalo by se to klidně i na to bus nádraží :-) co jsem koukal na to, kudy všudy se tam může nebo by mohlo jet...
kdyby to tam bylo takhle vyslovne napsano, tak neresim znacky ;-)