Navštíveno 2120x

03.02.2013, 15:05 |
MAX Ví někdo ještě o něčem podobném co vypadá jako Eubiq
[ Link ] a stojí to trochu méně, alespoň jako Mainline
[ Link ] od InWolf?
Hager už je trochu něco jiného - zásuvka nejde připojit jednoduše do lišty a je třeba je regulérně instalovat..
[ Link ] 
Kdyz mas na kuchynskou desku z corianu, mas i na listu se svetluskama.

07.02.2013, 14:39 |
MAX Ty vole, to je zas pitotomý kec, tyhle OT rady si nech pro jiné.. Neptal jsem se, na co mám, ale jestli neví někdo o podobném zásuvkovém systému..
A desku nemám z korianu - tohle je ilustrační foto toho Eubiqu..
Nechci bý posel špatnejch zpráv, ale tu zásuvku budeš muset řešit jinak, protože ti na dvoudrátem(=lišta) taženou zásuvku neudělá nikdo revizi, protože to není podle normy (zásuvka MUSÍ být tažena třemi vodiči)
maresk : obe reseni maji podle webu L/N/PE vodice.
taky bych řekl,že by to nemohli prodat jako dvou-vodičové ... podle mě bude PE vodič připojený na tu hliníkovou lištu a kolík připojený potom k tomu (na té nacvakávací zásuvce ) jen třetí pružný kontakt .... ale vypadá to fajně .... jen to sehnat za rozumný peníz ...

08.02.2013, 14:37 |
MAX | Upraveno: 2013-02-08 14:38:41
No hlavně je to praktické - doma jsem udělal na lince 2 zásuvky po dvou kusech a časem jsem zjistil, že je to málo - (mikrovlnka, kávovar, konvice na čaj, toustovač- které používám denně) a strkat tam rozdvojky je humus.. Takhle připneš podle potřeby zásuvku a je to.. A ještě to v případě Eubiqu i vypadá luxusně.. Akorát ty ceny no.. :-)