baba fakt na ranu, docela se divim ze se typek tak drzel, pac po vsech tych kecech, ani kapce studu, by teda zaslouzila dat combo jak ze street fighteru
Ona je totální a nezkutečná p*ča, on je sice chudák a určitě v právu, ale kokot že jí dal dvě facky (i když by si zasloužila spíš koleno, stejně se to nedělá) takhle ona bude hlásat že jí třískal a on bude za kokota přede všema. Každopádně video má půl hodiny ale stačilo by tak 5 - 10minut.
Maník byl trošku cholerik, ale v tomhle případě se to dá pochopit, to byly i ty dvě facky málo. Na druhou stranu já bych holku asi neuhodil. Daleko účinnější a bezpečnější je psychický teror, prostě nechat ji vyhodit z práce, všechno říct její rodině, důkazy o krádeži dát anonymním způsobem na internet (kvůli případným problémům o ochraně osobnosti) atd.
Už z jejích reakcí je ale vidět, že je to totální vypočítavá píča, žádné zhroucení, výčitky svědomí, nic, snaží se z toho racionálně vybruslit. Totální lidský odpad.
jako kluk je flegmouš, ale já jsem asi větší, já bych se sní ani nebavil, než by přišla by měla zbaleno, mezi dveřma bych ji řekl, co jsem natočil a vykopl ze dveří, víc by mě nezajímalo, takže bych měl video na 5minut :-)