Navštíveno 5370x

Tak nějak škodovka prozradila víc než měla.Včera jsem si koupil časopis svět motorů a co se tam neobjevilo článek o new škoda. Údajně se to možná mohlo jmenovat Snowman. Jelikož jsem na svět motorů nenašel článek(na jejich stránkách) tak jsem začal hledat a nakonec něco málo našel :-) a pokuď si zítra vzpomenu tak Vám ten článek z časopisu oskenuji.
Copak na to říkáte?
Za mě docela krok kupředu a vzhledově se mi to dost libí i když jsou to už smíchaniny aut škodovky :-)
I když bude cenovka někde jinde :-)
Malý článek na škodahome:
[ Link ] 
a velikostně to bude Roomster nebo Tuareg třeba? Já to zase vidím na takový paskvil jako Roomster, a konkurent tomu bude ix30 :-D Velké SUV, jasně, tomu nevěřím...
mě se to líbí, ještě by to chtělo nějaký coupe a MPV typu Sharan
Kadel

02.02.2013, 21:01 |
hanx Já pořád čekám na Joystera .))

02.02.2013, 21:03 |
Augi Tvarově Touareg jak když vysmrkne...

03.02.2013, 18:00 |
Alííí Taky se mi to celkem libi. Joyster by taky mohl byt uspesnej. Ja ale porad cekam na nejaky fun-pickup velikosti Yetiho (seriove vyrabeny)

03.02.2013, 18:31 |
rcman Vypadá to dobře na Škodovku! Nakonec půjde stejně o cenu... A to si nejsem jistej jak se to bude pak líbit...

03.02.2013, 19:45 |
Alííí 007: Presne. Kdyby ho v BT nechali seriove za slusny penize, je to presne neco pro me (jenom bych si dodelal tazny)
Auto pěkný, název hroznej.
Je pravda ze nejake mensi SUV by se skodovce hodilo. Kdyz pominu roomstera kterej byl podl eme ulet yeti je docela uspesny. Kdyz se trosku nafoukne a nebude vypadat jako vyzrana fabie,proc ne?
nevypadá to vůbec špatně ale ten název to snad ne......