Navštíveno 1555x

možná už to někdo řešil- máme zakázku na P2 Vinohradská ulice. všude modrý zóny plus placený oranžový. v podstatě denně po dobu několika hodin a téměř do konce roku tam musí náš člověk bejt, auto potřebuje. teď jsem si měsíčně vyjel náklady a parkovný mě vyjde na 3,5-4K měsíčně, což je vražda. lze koupit karta na modrou za těch 12tis Kč i přesto, že tam nemáme sídlo?

01.02.2013, 14:04 |
macek Kartu muzes koupit do zony kde nemas adresu ale myslim ze to stoji cca 30tis pro podnikatele ale nejsem si jistej
[ Link ] je to jak pise macek, vice na linku

01.02.2013, 14:10 |
Luke_288 | Upraveno: 2013-02-01 14:12:33
hm, to mi někdo říkal- nevěřil jsem. když je sídlo, tak je to za těch 12K, pokud tohle bude za 30K tak to už mi přijde lepší zaplatit vždycky hodinu a doufat, že to auto neodtáhnout a nebo parkovat na modrý na černo. za 30K je 15odtahů.
edit: tak to vychází téměř stejně jako když tam bude házet dvacetikoruny do automatu. z tohodle má magistrát asi slušnej vejvar.
se zkusim podívat, jestli tam někdo nepronajímá garáž
Luke: potrebuje skutecne auto? Skutr/motorku zona nezajima :o)
Nebo koupit jety auto s platnou kartou na P2 :D

01.02.2013, 15:29 |
Kacko Kde přesně potřebuje parkovat? Musí mít auto hned u baráku? Dá se tu parkovat třeba v Dykovce atp..

01.02.2013, 16:18 |
Luke_288 | Upraveno: 2013-02-01 16:19:55
Nemusi mit auto hned pred nosem, je to na Vinohradsky kolem krizeni s Trebizskeho az k namesti Jiriho z Podebrad.
V Dykovce je PVK a tam se preci taky plati nebo ne?
Luk: potrebuje. Vozi projekty, jezdi i jinam za Prahu, skutr v zime, desti- to ne.
Dalsi auto kvuli tomu kupovat nebudu ;)
Otec jezdí pomalu každej den do Prahy montovat dveře a nábytek. Jelikož je každej den v jiný části Prahy tak nemá tak žádný parkovací karty a skoro pokaždé parkuje v modrý zóně, proto jsem mu vybil cedulku za okno ,, Omluvte moje parkování ale montuji v tomto domě dveře'' a pod tím má daný telefoní číslo a za těch asi 5 let měl pod stěračem lísteček 2x a to byl vždycky na Václaváku a nebo v takovýhle frekventovaný části a tak jsou policajti přísnější. A pokud se to policajtum nelíbilo tak mu zavolali a domluvil se snima kam má zaparkovat a tak.
Tomu rozumim, ale nebude to fungovat, kdyz v tom rajonu to auto uvidi denne.