Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dobrý pivo zejtra KLADNO

o Navštíveno 1656x o
o 01.02.2013, 10:49 | CRK
Dlouho sem chodil na hnusný pivo na stejný místa a už mně to neba... Chtěl bych dobrý posezení, žádnej luxus, pokud by se tam mohla vytáhnout vodnice, tak jedině dobře... A hlavně pořádný pivo, nejradši mám plzeň apod. - a teď pozor, ot mi nevadí, ale ptám se kam jít a ne jaký mi chutná pivo, to vím! :D

o 01.02.2013, 10:54 | kuja
Nevim, kam si na Kladne chodil, ale jako clovek, co na Kladne chodi do ruznejch hospod ti na tyhle tvoje pozadavky nedoporucim nic. Na Kladne neexistuje hospoda, restaurace, bar, kde maji dobrou Plzen. Na Kladne v posledni dobe neexistuje podnik, kde by meli aspon prumerny pivo. Tot muj poznatek za posledni pul rok. Pred lety (4-5let) zpatky by tvoje pozadavky splnoval Revolution.
o 01.02.2013, 11:00 | CRK
právě že teď do Revolutionu chodim a to pivo teda žádnej zázrak, ale jsou tu horší... :D Někde tu maj pivo i slušný, ale to jsou spíš restaurace a na kalbu to úplně neni, ale možná... :D
o 01.02.2013, 11:42 | Verano
u mě u baráku platí takový pravidlo,čuim hnusnější a zaplivanější hospoda tak tim lepší a chutnější pivo. Skus nějakou hospodu která bude mít blbej ksicht ale třeba pivko bude vynikající
o 01.02.2013, 12:39 | kuja
CRK: To by me teda zajimalo kde. Dej klidne tipy, protoze co sme v posledni dobe obrazili a nebylo toho teda vubec malo, tak pivo hnus. Kor plzen. A v Revu uz davno plzen nemaj. A Svijany se u nich pit nedaj...
o 01.02.2013, 13:58 | thepyroman
pivar nejsem, ale co Pod vobrazem?
o 01.02.2013, 16:48 | CRK
kuja: nedaj, no... jestli se nic nezměnilo, tak hacienda a escado...
thepyroman: "Pod vobrazem" budem určitě :D
o 02.02.2013, 11:07 | kuja
Escado mi posledne doporucovala kamaradka,tak tomu sanci dam,ale Haciende uz ne.Byl sem 2x a jidlo hruza a pivo taky.Pod Vobrazem sem mel tu cest po dlouhy dobe navstivit v utery a nedoporucoval bych.Plzen je sice Kladenskej prumer,ale to je tak vsechno.Na Kladne maj dobry tankovy Krusovice Na Racande v Rozdelove a jinak je to vsechno strasnej amaterismus....
o 02.02.2013, 11:24 | CRK
kuja: máš recht, ale zas nemůžu jezdit každej tejden kalit do Práglu... Co si jedl v Haciendě? Já tam chodil na steaky, ale už to není ono a teď tak na tataráka... Escado už moc nemusim, je sice nově udělaný, ale mně se to nelíbí a každou chvíli měněj jídelák a řek bych, že vždycky k horšímu...
o 02.02.2013, 12:14 | CRK
tady si byl?
[ Link ]
o 02.02.2013, 14:36 | kuja
To sem jeste netestoval:)Budu muset,nez se skazej.V Haciende sem byl jednou na obede a po druhy na veceri.Jidlo se celkem dalo,ale me spis nasrala obsluha a spinavy stoly pri obou navstevach....
To sem jeste netestoval:)Budu muset,nez se skazej.V Haciende sem byl jednou na obede a po druhy na veceri.Jidlo se celkem dalo,ale me spis nasrala obsluha a spinavy stoly pri obou navstevach....
o 02.02.2013, 14:37 | kuja
Pardon :)Muzou M promazat?:)
o 02.02.2013, 15:49 | CRK
tak dík, zas je to na mně... za hodinu tam jdu testovat :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3191 sekund.