Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Modeláři - jsou tu?

o Navštíveno 1348x o
o 01.02.2013, 10:38 | TROY
Je tu někdo kdo staví plast.modely? :)
Pohrávám si s myšlenkou že bych po 15letech zase začal :) od píky. Jestli má někdo doporučení čim začít ( všechny barvy,štětce apod jsem vyhodil )

o 01.02.2013, 10:48 | tappaja
Ze by? U me to bude muset jeste chvili pockat.
No rek bych, ze zaklad je poridit dobrou strikaci pistolku s tichym kompresorem (me se osvedcil lednickovej s odlucovacem oleje)
Barvy akryl Tamyia, ale jen cerna, michal sem si polomat, na kastle jsem si nechal namichat normalka v lakovne pul deci, vyjde to levneji a hlavne kvalita je super.
Stetce a takovy ty veci, to se asi moc nezmenilo pocitam.
o 01.02.2013, 17:38 | soray
Koukám, že je tu víc bláznů :-) Já jsem si tak nějak uvědomil, že teď v zimě trávim až moc času u PC - v práci, pak eshop, focení a chtěl jsem změnu. Takže jsem to taky po cca 20 letech oprášil, nakoupil kompik+pistol, lepidla, barvy atd. a docela to neni špatnej relax :-) Docela i čumim, co vše se dá dnes už koupit (asi jako v jiných oborech).
Takže mé doporučení je určitě nákup kompiku+pistole (cca 3,5k), oproti štětci je to úplně někde jinde... Barvy můžeš postupně podle potřeby, něco málo nářadí, lepidlo atd.

Můj první výtvor po letech :-)

foto k příspěvku  od soray

o 01.02.2013, 18:51 | tappaja
Jojo, ja sem prakticky vse strikal pistoli, stetec jen na nejaky veci, veverci chlupy :o))

A pak jsem jednoho dne videl nejaky soutezni modely aut a sel sem do kolen, pochopil sem, ze se mam hodne co ucit a hlavne skoncit s komercnima barvama :o))
o 01.02.2013, 21:24 | TROY
:D jo kompík z ledničky to je koukám furt to samý

Spíš doporučení na nějakej modýlek :) pro " začátečníky ". Dřív jsem stavěl hlavně techniku a vrtulníky :)
o 01.02.2013, 22:36 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Ja mel rad rewell :-)
20let jsem nic nelepil :-)
o 01.02.2013, 22:36 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Ja mel rad rewell :-)
20let jsem nic nelepil :-)
o 01.02.2013, 23:30 | DJ.UFÍK
Rewell byl v 15 můj strop, tím jsem skončil a od té doby nic :-D Ale nedávno jsem nad tím taky přemýšlel :)
o 01.02.2013, 23:33 | Proffesor_W
taky mne to letos ceka, jinak otec modelari uz asi 35 let
o 02.02.2013, 06:02 | maca123
Kluci a co dreveny modely? Venuje se tu nekdo tomu? Mel bych par otazek ohledne lodi:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3429 sekund.