Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > !HELP! - dnes/zítra plynový pedál Oct1 okolí Rožnov p.R

o Navštíveno 4322x o
o 31.01.2013, 15:30 | Ravo
Ahoj,
pls jsem na dovolené (Hutisko-Solanec) a zřejmě se mi vyjebal plyn. pedál na Oct1 1.9TDI, kod 1J1 721 503H (6Q1 721 503H). VAG píše chybu 18047 - snimac 1/2 polohy pedalu plynu - neverohodny signal (G79/G185). P1639 - 35-10 - - - Sporadická.
Pedál jsem rozdělal a dráhy jsem očistil slivovicí (jiný líh není k dispozici), kontakty jsem přihnul a konektor očistil taky, ale pořád to dělá tuto chybu.

Dokážete poradit, kde dnes nebo zítra koupit v okolí Rožnova pod Radhoštěm tento pedál? Mám druhé auto k dispozici, dokážu si rozumnou vzdálenost dojet kam bude potřeba. Vyměním si ho sám, stačí jen ten pedál. Zítra bych potřeboval odjet z dovolené domů, pěkně se to kazí :-/

Signál je tady celkem nanic, tak pls kdyžtak pište sem nebo SMS na 608822555, ozvu se zpět.

Díky za jakékoliv info a pomoc.

o 31.01.2013, 16:39 | Timon.z
[ Link ]

pan čížek,zavolej si nejdřív jestli je skladem,ale má všechno
o 31.01.2013, 17:41 | tommas
shodou okolností mi kamarád popisoval před měsícem stejnou závadu, vyčištění taky nepomohlo. Říkal, že případně se dá pohnout tou destičkou. Je v ní vydřená dráha, hází to nesmyslný signál a pak to jede v nouzáku.
Rozebrat, nějak lehce ubrousit dorazy, posunout nepatrně plošňák a hotovo. A origo pedál je dost darda, ve Škodovce myslím 10K nebo tak.
o 31.01.2013, 20:51 | Milhauzz
Ravo, ty máš fakt tu "druhou" oktávku. Tohle už není možný ... :(
o 31.01.2013, 22:40 | TomasW
Kdyz pojedes z Hutiska do Roznava pres Vigantice, tak na zacatku Roznova bude malinky hrbitov, po 50m na prave strane prodejna Hydraulic parts tam by mohli mit. Kdyz nahodou ne tak dal do roznova porad po hlavni a 100m za kostelem autodily Friedrych a kdyz ani tam ne tak smer Val Mezirici a na koci Roznova prodejna Skoda Auto Lukas.
o 01.02.2013, 13:23 | haskyvr6
Mam z Golfa TDI, nevim jestli je stejný ale měl by. Můžu ti ho v pondělí poslat za nějakou rozumnou cenu jestli chceš. Muzu ti ho zitra vyfotit.
o 01.02.2013, 14:46 | Ravo
Zdarec, díky všem za info.
Pedál jsem nakonec sehnal (2025 Kč v salónu škoda), nicméně chyba neustále pokračuje, dokonce mi přestala komunikovat celá jednotka motoru na VAGu, vypadá to na špatnou kabeláž nebo ŘJ motoru. Momentálně je auto v servisu Škoda v Rožnově a doufám, že dokáží něco vymyslet/opravit.

Držte palce, ať mě oprava nepoloží a dostanu se v dohledné době domů :-/
o 01.02.2013, 20:35 | Milhauzz
Ty voe :( Tak to je blbý. Kdybys potřeboval "taxi", dej echo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.