Navštíveno 1947x

koukám na sluchátka a našel jsem tento obchod a tuto nabídku:
[ Link ] jsou ty Studia pravý nebo to je fake z číny? mají ještě solo HD v nabídce
Jak vidím firmu co dělá PC a sere se do sluchátek, tak mě naskakuje virážka. Obvykle klony Kossů bez doživotky apod.
BTW co Tě vedlo k tomu výběru? Reklama a nebo snad to, že to mají negři v USA či sportovci na OH? :)
pokud vim tak maji cislo vyrobni a podle toho na netu zjistis jestli sou prave nebo ne
kup si radsi koss nebo se Sennheiser ja volim treba jen koss mam koss sportapro a plug a sem spokojeny maximalne
Typ sluchátek: plná :-))) Treba kupit:-)
Vybodni sa na ne. Hrajú otrasne.

31.01.2013, 09:21 |
TROY přebasovaný designovky nic víc bohužel
sluchátka dobrý tak pro tydle bičiz.. nebrat :-)

31.01.2013, 09:59 |
Sau Tuner#2 : Si uplně aut, v NY metru nevisí na hlavách pomalu nic inčího než Beats ;)
Sau: Věřím tomu, dneska se nikdo po kvalitě nepídí, hlavně že to je IN :-/
tjn :)
radsi vemu koss a vim ze hrajou luxusne design nic moc ale zvuk luxusni

31.01.2013, 10:21 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-01-31 10:21:36
No zrovna zmíněné sporta od Kossů jsou pěkný propadák zvukově :))
Porty taky už nic moc,ale jakás takáš kvalita tam je, že vyloženě nese*ou. Ale nejsou už in, byly tak před 10-15 lety.
Neplést bídu Sporta Pro a slušné Porta Pro. Je to zcela něco jiného zvukově pokud se bavíme na rovině originálů a ne čínských kopií.

31.01.2013, 11:45 |
Zdeny60 | Upraveno: 2013-01-31 11:45:56
Mám modré PortyPro, ještě orig. Made in USA:-) Ale dnes už bys našel lépe hrající přenosné kousky.
Ale jo, jsou ještě slušné.
jj, tiež mám origo Porta Pro, bratu už 15 rokov... Ale trošku som ich fyzicky dojebal a viem že by ich aj vymenili, ale už ma prestali baviť. 15 rokov je 15 rokov :-) A hlavne, zvukovo by som ich tiež nehodnotil nijak úžasne. Sú dobré, asi tak :-)

31.01.2013, 13:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-01-31 13:05:53
Za cca. 1500,- pořád moc kandidátů není snad jen Sennheiser PX 100II. Ano jsou lepší, ale taky x krát dražší. Dnes se rozmohli top modely jako Bowers Wilkins P5, Beyerdynamic T50, Sennheiser Momentum s iPíčovinkama k ovládání na kabelu. To je pravda někde jinde, ale i cenově že ;)

31.01.2013, 17:27 |
610 Co zkusit něco od Shure či Audio-Technica. Kossům či Monster Beats radím obloukem se vyhnout.
Koss jsou overrated tezce. Mam ted AKG a o dost lepsi. Zatim jsem neslysel jediny Kossy co by hrali dobre.
tuner2 tak to asi ne porta a sporta sou stejne zvukove jen sporta lip drzi na hlave u behu atd...
Error23tek: Napřed si o tom něco nastuduj, prodávám je 13 let a něco málo o tom vím...
Pokud budeš stále nevěřící tomáš, tak třeba tady je důkaz:
[ Link ]
tak to potom jo no mas pravdu :)
To bola rýchla zmena názoru... LOL :-D