Navštíveno 1237x

Ahojte,
budu si vytvářet stránky a nevím jaký použít redakční systém, aby to mělo nějakou úroveň. Používal jsem Wordpress, ale už je nejspíš něco lepšího.. Co byste doporučili vy?
Díky, Jarda
Chtěl jsem zrovna napsat wordpress:-)
zalezi jaky typ webu to bude :-) Pokud jen obycejny firemni tak treba WP je na to zbytecny :-) Pokud by jsi mel zajem muzeme dat konzultaci

31.01.2013, 08:23 |
AR | Upraveno: 2013-01-31 08:24:12
LukášMatěj: a nebudeš tu pak zakládat jaký RS je nejvodnější? ;-)
Midnite: tak pokud umíš wpress tak wpress ;) celkem výber modulů, dá se hezky poladit...

31.01.2013, 08:54 |
hanx AR: :DDDDD
Midnite: my máme na novém firemním webu WP 3.4.2 a je to fajn. Nevidím důvod proč měnit za něco jinýho když už to znáš:-)
WP nebo Joomla, nic lepsiho nenajdes. Jedine snad napsanej na miru. U Joomly mi prijde, ze je lepsi na prizpusobeni.
tak to jsem netušil, nejspíš teda zůstanu u WP :)
Zdravím, trochu se vetřu, snad to nevadí.
Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký RS, který lze absolutně vzhledově přizpůsobit? Čili, mám aktuálně stránky v HTML5 a vkládání článků je celkem na nic, věčně upravovat ještě vedlejší stránky. Chtěl bych web zachovat a RS na to naroubovat, čili, aby vše vypadalo jako dosud, je to možné nebo si budu muset napsat vlastní RS? Zkoušel jsem to hledat ale většinou je napsáno, jak je upravitelný ale ukázky jsou stejný akorát s jinou grafikou. Díky za rady.

31.01.2013, 12:54 |
AR IT-master: v dnešní době snad již většina RS pracuje se šablonou a je už jen na tobě jakou šablonu použiješ, buď nějakou template či něco na míru atd. Takže odpověď ano lze naroubovat tvou grafiku na RS

31.01.2013, 13:06 |
CRK AR: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

31.01.2013, 13:11 |
AR | Upraveno: 2013-01-31 13:11:23
CRK: ? seklá kláveska?

31.01.2013, 13:12 |
CRK jo, včera mi tam něco vystříklo :D

31.01.2013, 13:16 |
AR nicméně to nevysvětluje tvou debilní poznámku...
To AR: ok, díky moc. Zkusím zaexperimentovat:) Díky.

31.01.2013, 13:25 |
CRK AR: To bylo na mně?

31.01.2013, 13:32 |
Kamil AR - reakce CRK dle mě byla na tvojí poznámku směrem k LukasMatej, tak se hned nečerti ;-)

31.01.2013, 13:37 |
AR IT-master: jasny, pokud vís co a jak tak se ta šablona dá udělat i toho co už máš, ideálně se kouknout na ty šablony co už jsou se wpressu či nějaké free, nebo najít takvou free co je nevíce podobná té co máš a jen si ji doladit.
CRK/Kamil: jo taaak pokud to bylo na můj první post tak beru zpět ;) ja už myslel že ten mega smajl byl na mou odpověď IT-masterovi ;)
Mohl bych se ještě zeptat, který RS je podle tebe pro moje účely nejlepší?
Na výběr je:
Drupal 6, Drupal 7, Joomla 1.5.26, Joomla 2.5.4, Joomla 3.0.2 nebo WP 3.4.2? Díky.

31.01.2013, 15:10 |
hanx IT master: na novém firemním webu v HTML5 máme WP 3.4.2
Potom na jiném firemním webu máme Joomlu 1.5.26 a to je HROZNÝ, na to se fakt vyprdni - přecházíme také na WP
nebe a dudy, to je jasný, když je to o generaci jinde. Ale mě ten WP přijde fakt přehlednej a docela jsem se zorientoval už po jednom dni práce, kdy jsem v podstatě s žádným RS nikdy pořádně nepracoval.
ok, díky moc. Zkusím a třeba to bude fajn;)

31.01.2013, 16:46 |
AR IT-master: bohužel nevím jakou skladbu má ten web. Každý RS má svá pro a proti. Wpress bych volil na více textově zaměřený web, ono v podstatě je ten wpress blogovací nástroj. S drupalem nemám zkušenosti takže ten nevím. A joomla, ta má solidní škálovatelnost a pokud bys volil joomlu tak určitě poslední verzi 3
hanx: tak jako nasazovat v dnešní době stařičkou verzi 1.5 je trošku nonsen, hlavně když už vyšla 3ka

31.01.2013, 17:29 |
hanx AR: samozřejmě je to nesmysl, my jsme jí měli už pár let, jde o to, že IT-master jí zmínil. Taky jsem dodal, že to je o generaci jinde.

31.01.2013, 18:45 |
AR jasně a proto nemá v dnešní době už do 1.5ky jít, pokud to není podmíněno nějakou komponentou co do nové verze není. Jako dělal sem oba RS a každý se hodí na něco, ale je i fakt že wpress začíná být namakanější než býval ;)