Navštíveno 4754x

pozadavky:
A+++
motor/invertor-tedy ticha kolem 50dB
8kg
umet paru
predbezne mam vybrane tyto dva modely
AEG L75280FL
[ Link ] BOSCH WAS24468ME
[ Link ] designove je urcite hezci Bosch a i mam vse doma od Bosche,ale tak nejak se mi technicky libi i AEG a proto se nemohu rozhodnout...
no ale i klidne poradte nejakou jinou v cene do 15tis

31.01.2013, 00:07 |
Pekys myslim ze z techto dvou je to uplne jedno. Rozdíly jsou minimální, ale třeba to AEG nejde podstavět.
Jinak recenzí má víc ten Bosch, a vcelku všechny dobrý.
Pokud jedes doma v Boschi, tak jdi do nej.
U obou by me sralo "jen" 1200 otacek.
no asi jo no,zrejmne Bosch...ale uz asi ve 2kramech mi rekli,ze to delaj v Cine a ze to houby vydrzi...ale co dnes neni....
Nicmene fakt je ten,ze vse co mam doma od Bosche,tak je UK,DE..a zatim to drzi..ale vse hodne vysoke modely
s tema otackama je to tak dramaticky?pac ted mame 10let starou zanussku,ktera ma 1000 a taky to nejak pere..o))
v podstate bych ani nemenil tuto,ale nejak se ji rozpadlo odlite zavazi a skace po koupelne jak diva..o))
chapu to tak,ze otacky delaj hlavne to,ze to pak je lepe vyzdimane?
pac to uz pak leze penezove dost nahoru,tak dalsi uz je za 18tis a takto polezu az k Miele za 65..o))
nejsdriv jsem rekl,ze za pracku nedam vic jak 10,no a uz jsme na 15..o))
Chlapi 1000 nebo 1200 otacek nereste. Kazda zkusena zenska vam rekne ze co vymachate na 1000 otacek je 2x pracnejsi vyzehlit a 1200 uz dokaze poskodit vlakna takze to pravdepodobne nikdy nevyuzijete.
Ja vcera mluvil se servisakem o DD motorech od LG a rikal ze dle nej nic lepsiho neni,ale tezkosrovnavat mou obyc pracku za 8 a nejakou Boschku za 15.
Obe jsou velice dobre... ja bych si vybral bosch... prodavam obe dve znacky a u novych aeg se mi zda horsi kvalita zpracovani ovladacu, tlacitek nez u starsich modelu. Ale to je jen muj dojem. Na oboje minimum reklamaci.
nasi maji asi 10let AEG za kdysi milion penez a maka do dnes,ale prave jak pise TomasW,tak jsem se byl na tu AEG podivat v kramu a zpracovani oproti Boschi zvenku zoufaly,tlacitka jsou jak na radiu Tesla z roku 50,takze zatim to tedy vyhrava Bosch
Kdybych mel ty prachy, sel bych do Miele s 1600 otackama, jenze v setu se susickou to bylo za raketu.
Zdimame na 1200-1400 podle programu, zehli se to uplne stejne, ty nazory na vysoky otacky mi projdou, jako by si nekdo ospravedlnoval, ze je proste nema...
tap- cokoliv mekciho versus 1200plus = viditelne dobite do roka...
Tak jasne ze tam nebudu zdimat kasmirovej svetr, dziny mam tak na rok, kosile vydrzi dyl, obleceni beru jako spotrebku, kusy na kterejch mi zalezi nebo k nim mam nakej vztah, tak si ohlidam.
Ale treba rucniky, uteky, povleceni, prosteradla, tam jsou otacky znat a je mi sumak, jestli je to polamany nebo ne.

31.01.2013, 17:13 |
610 Asi takto čím víc otáček tim menší zbytková vlhkost = prádlo bude dřív suché. Pokud máš sušičku tak počet otáček řešit. Pokud se prádlo suší na prádelní šnůře tak je zcela zbytečné se otáčkama trápit. Dřív se u praček udávala: Energetická třída,účinnost praní a účinnost odstředování. Dnes se nápíše A+++ a vím prd kolik to čeho žere. Jinak dobrej ukazatel kvalitní pračky je její hmotnost. Čím těžší tím lepší.
A kdyz nemas susicku (nebo mistnost na suseni pradla), tak resit dvojnasob. Pokud povesis pracku-dve na nejakej susak a mas to v byte nekde, tak je to sakra hodne vody, ktera se musi vyparit. A kor v zime, kdy nevetras...
takze je rozhodnuto,jde se koupit ta Boschka..o]]

01.02.2013, 09:33 |
Pekys dobrá volba :)
no jsem na to zvedavej..o))
jedu ji dnes obhlidnout nazivo a hned objednavam..o))
tak konecne je doma,rychle foto mobilem..o]]
vecer zapojim a snad to bude prat..o]

tak uz pereme..o]]je neskutecne ticha

obklady Madera ze Sika? :)
Zarubne domaci vyroba? :)
ty voe tappiku,vzdyt si tu byl...o]]