Navštíveno 1196x

zdravim, nejak me prestala fungovat mys, kabelova-usb...nebyl jsem doma tak nevim cose presne delo ale pry pritelkyne normalne byla na netu a znicehonic prestala jet, po pripojeni pise nerozenane zarizeni nebo tak neco....zkousel jsem vice mysi a porad to same... nevite co s tim? jo a i kdyzneni usb zapojene tak obcas zkoci hlaska ze nebylo rozpoznano, mam vistu, diky moc za rady ale na touchpadu se me jede blbe :-)
a ta myš svítí? vypadá to na error USB zařízení
ano sviti, myslis ze by odesli vsechny tri?
resetuj notebook, pak to pojede

30.01.2013, 19:52 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-01-30 19:52:44
ja to mam na mem ntb kazdou chvili, smiruju se s tim, ze mi jednoho krasneho dne vsechny usb udelaji papa
ne, jako start/reset
bo jak to v tom haluznym systemu Vista je
hele nevim jak na ten reset, a ja jsem s vistou spokojen nikdy zadnej problem...ale tohle se me stalo popve tak se bojim aby nebyli KO,,,

30.01.2013, 20:00 |
Midnite | Upraveno: 2013-01-30 20:00:23
on myslí vypnout notebook a pak zas zapnout... = restart
jo tak, no to jsem delal a nic :-)
nebo zkusit odinstalovat ovladače USB... Win si je pak znovu natáhne, po restartu :D
popř. dej obnovit systém..
a zkousel si to davat i do jine USB zdirky? nebo to cpes porad do stejneho konektoru?
1. vyzkoušet myš na jiném zařízení
2. vyzkoušet USB třeba flashkou jestli naběhne
3. ve správci zařízení oddinstalovat ovladač restartovat a nechat nainstalovat ovladač znova
4. nechat projet PC combofixem, může tam být nějaká havěť
5. zahodit počítač a pořidit si nový s opravdovým operačním systémem ;-)
vyreseno, preinstaloval jsem win a chdi jako nikdy :-) byl cca 8 mesicu nedelan- nesahlo se na nej :-)