Navštíveno 6263x

30.01.2013, 00:03 |
Sau Je tu někdo od Ostravy, kdo by poradil - pojedu do Katowic, najlíp měn to vycházá přes Ostravu a Bohumín. Co vím tak naša D1 už je napojená na polsků dálnicu, která vede až do Katowic a je v polsku zadarmo. Jak je to ale u nás s D1, je kolem té Ostravy a Bohumína a dál k hranicám placená nebo neplacená ? Případně odkud pokud je placená nebo neplacená ?
Jestli si dobře vybavuju, tak by měla být placená, cosik se mluvilo že v části ostravy nebude, ale je. Ale at mě někdo opraví jestli se pletu.
od začátku ostravy az do bohumina je gratis, pokud pojedes po stare ceste (na pribor) tak se napojis na kruhaci mezi zabrehem a porubou

30.01.2013, 08:10 |
Sau A jestli to teda dobře chápu, od Bohumína těch pár km k hranicám je už placených ?
Pokud si pamatuji, tak u najezdu na D1 smer PL v Bohumine je znacka "bez poplatku".
Takze od Svinova po hranice bez poplatu.
I tady to maji uvedeno.
[ Link ]

30.01.2013, 08:26 |
Sau Noo, přesně nejaků takovů mapu sem hledal a ne najít :) Takže super, to aspoň urychlí cestu :)
Neplacená, kura to sem byl teda celou dobu v omylu. Soryy za milnou informaci.

30.01.2013, 10:04 |
Sau No já právě vím že v tom byly jakési zmatky a změny, tak sem sa radši optal.
Placená je až po Polsko, všude je značka s dálniční známkou, pokud by byla neplacená je přeškrtnutá,nebo nápis bezpoplatku a to tam není, takže je placená v čr a v pl zatím zdarma.
je neplacena,jeste predtim je cedulka bez poplatku.Pokud ji teda na novej rok nesundaly
V neděli jsem jel do Gliwic a nic tam nebylo ..

30.01.2013, 21:13 |
BadyS jelikož je omezená rychlost na 100 nebo 110 a pro kamiony na mostech na 60 je dálnice od rudné až po bohumín bez poplatku
Možné to je, akorát nevím kde je to psáno,vidím značku dálnice nebo RK a automaticky lepím dálničku :-)
Pokud by byla cedulka, že je neplacená před značkou Dálnice, tak ta značka Dálnice ruší tu dodatkovou samostatnou a zase by byla placená od té značky... to jen obecně, nikoli k tomuto případu samotnému
Tak opravdu není, díky pane Google :-)
**
[ Link ] **

31.01.2013, 12:46 |
BadyS pod značkou dálnice je dodatková tabulka označující úsek bez dálniční známky, tedy červeně přeškrtnutý symbol známky.....
jj dneska sem tam jel a je to bez poplatku