Navštíveno 2979x

[ Link ] Kdyz jsem tohle videl... no hosi...
Nejde o ty pady ale o ty pindy jeho :/ ach jo...

29.01.2013, 19:27 |
dddd jj je to debil, ty kecy to je hruza

29.01.2013, 19:29 |
AR zdá se mi to nebo je tam furt v lihu?

29.01.2013, 19:32 |
Pajk Borec. :)
Ty woe to je seladon :DDDDDD
:-) :-)
ještě bude veselo :-)
at je klidně v lihu furt,kdyby aspon něco změlil v téhle prohnilé a zkorumpované slavné ČR :-/

10.05.2013, 12:18 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-05-10 12:22:28
Nezdá se Vám trochu mimo?
k lehké indispozici...... to by mi zajímalo jak vypadá těžká indispozice
[ Link ]

10.05.2013, 12:27 |
AR no nechybělo málo a byla tam snad i kosa ;)

10.05.2013, 12:33 |
Kamil Každopádně nezávidím těm lidem okolo něj, co musí vymýšlet ty výmluvy - bude to stále těžší.

10.05.2013, 13:20 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-05-10 13:27:04
[ Link ] no ty voe :-D,když je nemocný má ležet a vyslat svého zástupce,ne?
ty komentáře pod článkem,ty mné teda rozsekaly :D
Ostuda jako kráva!!! Jestli tohle má reprezentovat naší zemi, tak to budeme mít skvělou image. Mně je jedno, jestli je prezident pravicový nebo levicový, ať má svoje názory jaké chce, ale ať nepadá k zemi, protože se ožral na nějaké párty!
Ať mi někdo nevykládá, že s lehkou virózou se musí opírat o zeď s přiblblým výrazem... do tří měsíců jim ty výmluvy dojdou.

10.05.2013, 15:19 |
AR počkej počkej, ty pády byly způsobeny zaníceným palcem, teď po rehabilitaci bude skákat jako laňka a už nepadat :D
Zanícený palec mu zřejmě způsobil virózu :-) Za dva měsíce slušnej výsledek.
Odhaduju, že v červnu to bude buď zápal plic nebo meniskus. A pak začnou výmluvy pomalu docházet... :-D
"Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle," řekl iDNES.cz Kalousek...
Mě nezbývá než s Kalouskem výjimečně souhlasit. Stydím se za to co bylo zvoleno jako hlava státu...
to spíš než na virózu , vypadá na RUMÓZU...:-)
no, střízlivý jistě nebyl, ale že by to bylo jen z chlastu, spíše kombinace s nachcípáním... Zemana každej viděl x-krát "společensky unaveného", ale takto nevypadal nikdy - nemyslím to vrávorání, ale vzhledově byl totálka, a to jen z chlastu nebylo a určitě chlastat za ty roky umí, a myslete si co chcete.
Jo, ale být tam Karel a usnout, tak se říká, to je super reprezentace, neb je to Karel a nad to není...
A proč tam šel v tomto stavu? No, kolikrát bude asi tak u této události? Už nikdy... proto
Kalouska vyrok me vcera taky pobavil :o)

11.05.2013, 09:06 |
gizmi Jako Hightower! Nejvic me bavi, ze kdyz tu ChuckNismo (tusim ze on) hodil tema o tom, jak media zkresluji a upravuji realitu a jak jim to lidi zerou, tak tu vetsina kejvala hlavou a kazdej se placal po zadech, jak on zrovna NE. Tohle jako tema je jasny priklad a presne ti sami lide to mediim, ktere podporuje par chudaku zhrzenych vitezstvim prave Zemana kvalitne zerou. Zeman se asi tezko ztriska tak, aby neudrzel rovnovahu, kdyz zrovna on chlastal prvni ligu. Chtel bych videt Vas v jeho veku kazdy den nekde stat a poslouchat vetsinou sileny ceremonie. Jako cloveka ho nemusim, volit jsem ho nevolil (Karla taky ne, to by bylo jeste horsi), ale tohle posmivani se mi nelibi. Jsem mladej clovek, ale sam vim co dokaze zanet, chripka, vydychyna mistnost, hodiny stani na nohou. Tohle vse v kombinaci se starim proste neni dobre. Neverim ze zrovna prezident ma cas na chlast. ANO, sranda OK, ale prijde mi, ze tomu mraky lidi i veri.
PS: a co papezove? O 2 tajtrliky zpet preci papez neudrzel uz ani stolici a nikdo ani nepipnul - byla to svetova ostuda? Nebyla.

11.05.2013, 09:34 |
.mycTD | Upraveno: 2013-05-11 09:35:20
nejde o stari ani o udrzeni stolice, ale pokud to tady ridi clovek ve stavu, v jakem by ho nepustili ani na sichtu do kolbenky, tak to asi v pohode nebude.
jedna vec je, jek to pusobi spolecensky, ale dalsi vec je, ze takova osoba podepisuje papiry*
[edit]...ale chapu, ze pro vencu z hospody je asi hrdina
Já odmítám jakékoliv srovnávání (s papežem, Havlem, Karlem nebo kýmkoliv jiným). Havel chlastal v soukromí, Schwarzenberg by udělal ostudu svým spaním taky a papeže bych nezmiňoval vůbec, protože snad až na současného byli všichni dementní, prolezlí nemocemi atd. - to je samozřejmě taky špatně).
Mě nezajímá, co bylo, já chci, aby můj prezident mě reprezentoval a na aby tohle TLUSTÝ OŽRALÝ PRASE se tam potácelo a padalo. To je prostě ostuda jako kráva. Jestli má zanícený palec a díky tomu přehlídne schody (!!!) nebo jestli má lehkou virózu a přitom koulí očima a opírá se o zeď, aby sebou nefláknul, tak to jsou hodně trapný výmluvy. Je smutný, že český národ není schopen mezi sebou najít kandidáta, který by nedělal ostudu aspoň vizuálně (to je snad to nejmenší, co lze po prezidentovi chtít).
Zeman je ala Jelcin...
defakto je v praci a tam se taky nechlasta..tak pokud nemuze a marodi,at lezi a neprechazi to. K tem klenotum..ze si to chtěl taky zazit.To je videt na první pohled,prislo mi ze je mimo smysl,ani nevi o co go.
Obama,Putin,Medvedev,Merkelova ..nikdy by si toto nedovolili takto prezentovat

11.05.2013, 11:02 |
jackobo | Upraveno: 2013-05-11 11:05:07
presne jako Mr.Scully v druhem odstavci - tohle je uz opravdu hodne smutne :(
a je to tady, už se nám tlemí po celém světě ... :)
[ Link ]
No,koho jsme si zvolili,toho máme. Že X-sate a spol :o).
já se bohužel zpětně domnívám, že s Karlem by to nebylo o moc lepší- a to jsem ho volil.

17.05.2013, 17:57 |
Kamil