Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém s imessage na 2 jabkách

o Navštíveno 2915x o
o 29.01.2013, 13:47 | fredy
kamarád má iphone 4s a doma ještě ipada s daty. Máme celkem prekérní problém, páč když mu píšu tak mu zpráva přijde někdy na iphone a někdy na ipada, ale myslím, že by to mělo chodit na oba společeně. navíc dost divný je to, že když to třeba přijde na ipada, kterého ale netahá sebou, tak se mu to už v iphone nikdy nezobrazí. V praxi je to pak na hovno, páč jsem mu třeba ted psal a vidím, že si to ještě nepřečetl, páč mu to na 100% došlo na ipada který je doma.. je v jen v nastavení nebo co to je?? :)

o 29.01.2013, 14:30 | Kamil
To má jako dvě SIMky s jedním číslem?
o 29.01.2013, 14:38 | fredy
nn, imesage funguje přes mail, nebo apple ID takže není potřeba simka v ipadu, stačí jen aby to bylo třeba na wifi a byl jsi přihlášen k účtu apple. jako super je, že když třeba něco vyfotí iphonem, tak se to hned natáhne i do ipadu ale stejně by to mělo fungovat i s imessage, prostě když někdo něco napíše, tak by to mělo být v obou zařízení a ne jen v jednom a navíc bez rozumného vysvětlení, prostě jednou se ta zpráva přijme tam, podruhé tam... no navíc nechápu proč se mě u něj ve složce se zprávama dělí na mail a na telefonní číslo, vždy to prostě lezlo pod jeden účet a dělilo se to podle barvy, když je ta zpráva modrá tak je přes imessage a je zadarmo a idyž je zelená tak je to normální sms ale vždy to bylo prostě pod sebou v rámci konverzece... divný
o 29.01.2013, 14:42 | Kamil
jasně, jsem pako :) Každopádně jak to vyřešit netuším. Zkus macforum.cz
o 29.01.2013, 15:10 | muSlim
Má tam niečo divne, mne to funguje presne tak že sa to objaví na oboch a na ktorom si to prečítam, na tom pokračujem a na druhom sa to stane prečítaným tiež, bez zásahu. Takto pendlujem denne x-krát medzi iPhonom a iPadom, kedy čo mám po ruke a vyhovuje mi momentálne viac. Má dobre nastavené adresy na ktoré dostáva iMessage na oboch zariadeniach?
o 29.01.2013, 15:36 | tappaja
Nam to zase nefunguje po migraci staryho ipadu na noej mini, proste se to nedorucuje...
o 29.01.2013, 18:35 | TROY
jako muslim
adresy zkontrolovat

navíc pokud má na jeden apple ID víc zařízení tak to může zlobit jak potvrdil pacoš z apple produktový podpory - začlo to zlobit od 6.0 FW
o 29.01.2013, 18:58 | fredy
tak ale oto přece jde aby to bylo na jednom apple ID a tím pádem se to synchronizovalo ne :) zkontrolovat jaké adresy? adresy ale musí být zprávně, jinak by to nechodilo přece vůbec, ale jemu to dojde jednou sem, pak zase tam, což by nevadilo, kdyby se to ukázalo i v tom druhém zařízení a to je asi ta chyba. ale pořád mě nejde do hlavy proč ho mám 2x ve zprávách, jednou pod číslem a druhé pod mailem. přitom ho mám v seznamu jen jednou a v kontaktu mám oba tyto údaje. možná nejřešení bude zajít do kiosku at se s tím poperou :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3697 sekund.