Navštíveno 2117x

kamarád koupil A8, rv 00 a říká, že mu vevnitř nefunguje externí GPS navigace, ani GPS v mobilu, mobilu dokonce vypadává signál. je možný, že to auto má nějaký skla, který tohle všechno ruší?

28.01.2013, 18:13 |
Knightey- | Upraveno: 2013-01-28 18:13:37
Hahahaha :D
Jsem rad ze v tom nejsem sam :)
Jak pise kral, delaji to ty dvojty pokoveny skla a jeste ke vsemu ta hlinikova karoserie :)
Pretlumocim, diky. Slusna prekerka teda.
navi to ma urcite vestavenou, telefon taky...
když se do toho vetřu s dotazem,je možné,že by něco takovém měl i passat 3C, rv. myslím 2008? Jo a renault trafic z roku 2007? U obou aut se mi totálně nechytá gps na nokii E52, v jiných autech většinou žádný problém nemám a fixuje se hned.
To pokoveni je i na bocnich? Predpokladam, ze jiny reseni, nez vymena skla neni

28.01.2013, 20:30 |
TROY heh jestli je to tak jak píšete tak jste nám v práci vyřešili problém :))))
Luke_288: ano je to i na bocnich :)
Hele taky to mam :) Ani signal na telefon (pokud nejedu ve velkem meste - Praha, Liberec atp) tak je hoodne spatnej ci vubec zadnej :P
je to tak, i kdyz mas televizni anteny uvnitr tak nejde ani dvb-t
staci otevrit dvere a nnebo stahnout okna a signal prijde :-D
:) manazeriiii like ace ventura.... ;)

28.01.2013, 20:47 |
TROY tmx
woe nesměj se :D - máme tam případ kdy si borec stěžuje že mu vypadává signál gps apod když někam jede a je to furt a rozhodně to není telefonem a je to zcela určitě v síti ;))))
A8 čorka, a zapomněli tam rušičky signálů mobilní sítě, GPS :-D
- \"Ty máš milenku!!! Dvě hodiny se ti nemůžu dovolat!!!!\"
- \"Ale né, zlato, já jsem se jenom byl projet....\"
:D
jj pokovený skla jsou peklo :o) vyšší výbavy A6 to mají, A8 to má, atd. :) Proto se dávají GPS antény na kufr, atd. ;)