Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > AAA auto - jen tak z dlouhé chvíle

o Navštíveno 1935x o
o 28.01.2013, 14:19 | Petura
mam auto na prodej, inzeráty jsou na pár místech a čekám jestli z toho něco bude. V pátek vecer sms, ze by paní měla zájem, tak volám zpět abych domluvil co a jak. A po přijetí hovoru se ozve autobazar AAA, a klasika co vetsina z vás zná... máme zájem, super cena co tam mate, vyplacení peněz na ruku, dokonce i hovor s údajným zájemcem - no super divadlo, s koncem. ze auto dovezu ukázat na pobočku do Plzně. O vikendu se mi nechtělo, tak tu jsem dnes a uz dvě hodiny čekám jako kokot a nikdo si vás tady nevšímá. Prijedu, řeknu že jsem domluvený, tak hned OK pošlu k vám technika. hodina pryč tak se jdu připomenout, uvnitř mají typci těžkou pohodu u kafe a tak se pripominam, že čekám s autem na výkup, tak že mám jít ven za chlapíkem co zrovna vykupuje. dojdu k němu, říkám že mám auto na výkup a on mě posílá dovnitř ať mi někoho dají... no kurva chtel bych byt zamestnanec aček...
ještě že jsem ty dvě hodiny strávil pracovním telefonátem, jinak bych se tu z toho poblil. To v autoesa je jiný přístup. sice taky bazarnici, ale chování úplně jiny.

o 28.01.2013, 14:24 | Thullo
Taky mi přišla SMSka od paní, co prý má zájem - taky AAA taky hovor s potencionálním kupcem :o) hihi to jsou finty... No a dnes nova SMS už přímo od AAA, že mají zájem vykoupit, ať se ozvu a domluvím se - tak jsem se na ně VYKAŠLAL :o) jestli nemají kredit, tak ať neotravujou...
o 28.01.2013, 14:26 | pepe689
na AAA plati jedine ... levne na prodej auto ,ale prijedte si :-)))i s technikem pekne s GO sady za 99Kc ,po pouziti zahazujeme:-))
o 28.01.2013, 14:30 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-01-28 14:30:28
A chalupu, ehm auto prodals? :)))
o 28.01.2013, 14:38 | Petura
neprodal, si ho radši nechám, než ho nechat těm netahavejm zmrdum...
nutne prodat nepotrebuju, takže není co řešit, spíš jsem chtěl popsat reálnou situaci, kdyby někdo jako ja jel z dlouhé chvíle do AAA
o 28.01.2013, 15:30 | CRK
Petura: přesně tak, v auto esa mi nabídli o desítku víc a nakonec i přijeli a vyplatili, co slíbili... ale ještě pár dní předtím sem byl v AAA a nabízeli míň o deset a ještě těsně před podpisem, že mi daj o pět míň!!! Takže jsem spustil nadávky, který sem ani nevěděl že znám a jel sem pryč... ještě asi za půl hodiny mi volali, co prej blbnu kvůli pár tisícovkám :))) nakonec za pár dní přijeli esáci a vyplázli tedy nakonec o 15.000,- víc a bez keců...
o 28.01.2013, 15:45 | Pekys
do acek uz nikdy s autem na prodej nejedu. Kazdej kupec si prijede, tak nevim proc bych zrovna jim ho tam mel vozit. A kdyz maj fakt zajem, jako maj kecu okolo, tak si prijedou a vyplati ti to doma.
o 28.01.2013, 15:58 | Only_One
Jako Pekys - když mě volal bazar, naprosto stejné podmínky, Chcete? přijedtě si, jsem doma po 4té hodině.. :-) nikdy žádnej nepřijel :-D
o 28.01.2013, 16:53 | Antonio
Taky mi minuly ted psali smsku, bylo to podepsane nejakou babou. ani jsem na to nereagoval, protoze mi bylo jasne co to bude, ale den predtim mi volali a kdyz jsem jim rekl, ze nikde nejedu, tak poslali chlapika, ktery prijel az za mnou do prace...
o 28.01.2013, 16:54 | Bladzej
Jojo, kámoš když prodával auto, tak taky hned zkoušel áčka...

Jeli jsme dvěma autama, že to jedno prostě prodá.
Po telefonu mu slibovali 25 tisíc... Když jsme přijeli, auto si prohlídli a projeli. Poté výsledný verdikt že prej za pouhou jednu korunu ho odkoupěj.

Dokonce tam měli pána, co si od nich koupil auto a protiúčtem jim dal Felici za pět stovek :))
o 28.01.2013, 16:59 | HIGHTOWER
no jednou při prodeji si bazar fakt přijel, ale byl to nějaký menší a měl to asi 80 km, ale fakt, přijel, pohoda :-)
o 29.01.2013, 07:14 | Milhauzz
Není to tak dávno, co sem si krátil chvíle po autobazarech, jen tak, pro průzkum situace. Nevím jak jinde, ale v Brně sem si připadal spíš jak na vrakovištích.
o 29.01.2013, 18:27 | Pietro
souhlasím a pokud porovnám svoje zkušenosti tak ESA-lepší, AAA-horší (Praha)
Beztak jsou to netáhla,jak v esa,tak v aaačkách,hlavně že auto odkoupí za ho_no,pak tacho ztočit na podezřelé minimum a prodaj to jako libovku.. :o(
o 29.01.2013, 18:35 | Lufas
ale tak ja se treba chtel zbavit auta nikdo nechtel tak jsem jim to tam odvezl a byl rad ze jsem dostal co jsem dostal:-) [ Link ]
o 29.01.2013, 18:51 | Mazety
má to i pozitiva, dá se tam sedět a čekat na super auto pro sebe, nabídnout prodejci o málo vyšší částku než áčka....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5647 sekund.