Navštíveno 12318x

Chci se zeptat, pokud chci uložit SPZ do depozitu, opravdu musí být platná technická?
platná technická musí být, když si auto vyzvedáváš z depozitu... Jestli je to i tak nevím, ale myslím že by měla..
to me hlava nebere, dal jsem auto do depozitu nemelo technickou, vytahoval jsem to z depozitu- nemelo technickou, a jak asi udelam technickou kdyz budu bez znacek atd??
stk nema na depozit zadny vliv ;)
Při vložení značek do depozitu technická být nemusí, ale když si je chceš vyzvednout, tak musíš mít platnou technickou. Pokud ne, tak musíš auto na STK dovezt na podvalu a po absolvování dostaneš papír a s tim půjdeš vyzvednout značky, při tom ti na úřadě rovnou nalepí samolepky na SPZ. Přesně takhle jsem to musel udělat já a to jsem prošvihnul technickou o 2 týdny.
fox: to není pravda.. Vytahoval jsem auto z depozitu a musíš mít udělanou technickou...
jak ji asi udelas bez znacek?
jak psal PETR... podval a osvědčení z STK a na úřadu ti vše vystaví ....
Ve velkém TP máš napsáno, že značky jsou uloženy v depozitu. Takže na STK ti dají jenom papír, že jsi ji absolvoval s autem a s tim papírem pak musíš na úřad a tam ti vydaj značky a nalepí známky.
Taky si myslím to co tady píšete že STK musí být jen u vyzvednutí.
Ono se to teda týká vozíku, ale to je podle mě stejné. Známí koupil vozík ale musí se dát do kupy, tak udělal evidenčku a že zatím než se k tomu dostane strčí značky do depozitu. A tam mu řekli, že to do depozitu dát nejde, že musí mít platnou STK, což mi přijde jako hovadina. Možná že chtěl vozík před uložením přepsat ještě na sebe (to asi být musí) ale tam mi taky nepřijde, že by na přepsání měl měla mít vliv STK.
P.E.T.R: a fakt na STK resili, jestlis tam to auto dovezl na podvalu, po ose, nebos ho tam teleportoval? :D
nevím co řešíš když je to vozík.Pov.ručení na vozík stojí 150 kč ročně,takže to tě fakt asi nezabije,né?
LordPeytl: Já ho tam nevez na podvalu, ale správně to tak má být. :)
Jinak jako dr.marty, pojistka na vozík nestojí skoro nic a nemá to význam.
Jde o to, že je vozík potřeba přepsat na nového majitele a pak to chtěl dát do depozitu. I když málo, proč platit, když nemusí a poslali ho do .. že prý musí mít technickou a to mi přijde divné.
no a cena depozitu je 100,- Kč na rok + dvě cesty na úřad.. úspora ?
To bych radši zaplatil těch 150,- než se zabývat s depozitem. On i depozit něco stojí ;-)
Platná být musí když jdeš vyzvedávat, jinak ti je nedají. Pokud není, musíš auto, moto atd nějak dopravit k STK a pak s protokolem pro značky. Měl jsem ten samý problém s motorkou.
Musí být platná STK když chceš zpět značky z depozitu.S autem jsem kdysi jel bez SPZ na technickou ale to uz nejaky rok je :-)) I s mašinou jsem to měl tak,ale tu jsem vezl na podvalu.

26.01.2013, 10:13 |
Rudi | Upraveno: 2013-01-26 10:13:50
Vlek dávat do depozitu kvůli 150Kč? Tomu říkám úspora :-) Ještě si zjisti, kolik je EKODAŇ, abys neplatil drahej přepis, často to bejvaj Euro 0 bo nic nesplňujou a to je za 10tis. :-D

26.01.2013, 11:14 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-01-26 11:15:09
Pánové já sem neřešil kolik stojí depozit, nebo co je levnější. Jak jsem 3x psal je to kvůli známému mě je to jedno je mi to ukradené.
Já se jen ptal jak je to s tou stk, protože ho poslali do řiti a to mi přijde jako kravina. Že to prý bez STK neudělá ale co sem měl já info, tak STK musí být platná jen při vyzvednutí. Což jste mi potvrdili.
Předpokládám že u přepisu na nového majitele je taky jedno jestli stk má nebo ne, vždyt se kolikrát prodávaj auta atd s propadlou stk.