Navštíveno 1581x

24.01.2013, 23:20 |
Pajk Přemýšlím o něčem jiným, než jsou Kanáry. Tak mě napadlo, že bych mohl být spokojen s Thajskem. Nějaké tipy? Popřípadě ještě něco jinýho? Egypt nechci.

24.01.2013, 23:44 |
Pajk Rád bych, ale cena okolo 50-60 za 2 osoby. :(
Naši staříci to měli loni v lastminute za 56 komplet se vším všudy, 12 dní. Nekoukej na ceníky cestovek po netu, ale vyraž osobně na pobočky a zapruď, aby prodali, udělají skoro cokoli, vyzkoušeno :)

25.01.2013, 00:06 |
Pajk Průser je, že jsem limitovanej pouze Fisherem. Mám 15tis v poukazech. Jinak vyzkoušíme, zajdem tam, třeba se zadaří. Díky za tip. :)

25.01.2013, 07:17 |
hawai Dominica? naši byly a naprostá spokojenost. Akoát cenově to nebylo zrovna nejlevnější
spousta známých si v poslední době hodně moc chválí Vietnam
přesně tak .. bratránek tam byl s rodinou nedávno,
hotel 5 hvezd pomalu zadarmo.. hlavně necpat prachy cestovce
známej s přítelkyní jsou tam právě ted, najdu video na Yutubu jak tam kravěj ve vodopádech, kaiting apod.

25.01.2013, 08:45 |
TROY add necpat prachy cestovkám
Dost lidi chce mit zajištěnej servis v případě pblm takže raději nacpou prachy cestovce
Kolegyně byla loni celý duben v Thajsku, řešili prakticky jen cestu tam i zpět a itinerář cesty si vytvořili sami, včetně ubytování, cestování atd. Projeli celé Thajsko ze severu k jihu. Připravovali se na to cca 3 měsíce.
Moc se jim to zalíbilo a letos jedou Vietnam, Laos a Kambodža. Zase na měsíc.

25.01.2013, 09:45 |
lukee_cz | Upraveno: 2013-01-25 09:50:06
hlavne si nenapsal, co je ucelem dovolene? plaz? zazitky? cestovani? jen valeni?
Na cestovani byla super treba Sri Lanka
[ Link ] a opravdu pecka valeni na luxusni plazi v Dominikane taky
[ Link ] ;)
Jinak Thajsko je takova klasika a Vietnam se v blizke dobe proflakne uz taky tak.
Necpat prachy cestovce, kdyz potrebuje udat poukazky k Fisherovi je tu trochu mimo...na druhou stranu, kdyz si to zaridi sam, tak se dostane taky na tu cenu jakou bude mit s poukazkama, respektive i min :)
já si před dvěma lety s mladou projel Karibik tak jako píše Carlos, ale na to musí bejt člověk nátura a mít trochu schopnost plánovat. prtž to je několikaměsíční záležitost.
další věc je, že je tam člověk pak odkázanej sám na sebe, žádný delegáti apod.

25.01.2013, 10:29 |
Pajk lukee_cz: účelem je relax, papkání a opalování + nic nedělání. Nechci chodit nakupovat, ani nijak zvlášť cestovat. Hledám vždycky klidnější oblasti, na dovolené nemám rád ruch.
Zkus Kapverdské ostrovy, já tam byl v listopadu a super
Pokud Mexiko, tak to chce i něco procestovat a neválet se jenom u Karibiku. A s cestováním to vyjde o hodně víc než na 30k. Pokud budeš v nějakým resortu u karibiku, tak poblíž je tak max Tulum a Chitzen Itza.
A třeba oproti Egyptě mě v resortu bavili lidi. Všichni se tam jedou opravdu bavit a není to tak dědkózní jako v Egyptě. Naproti tomu bych řekl, že Moře lepší v Egyptě, Pláže zase v karibiku...

25.01.2013, 10:56 |
Pajk Ty jsou v plánu jindy. :)

25.01.2013, 11:24 |
kuja No ja kdybych mel jet nekam na valeni, tak bych zvolil Bali, Filipiny a nebo Samou :) Pripadne bych zahrnul Emiraty :) Bali se do limitu vejde, ostatni s hodne odrenejma usima :) Kapverdy bych zase vynechal :)
Thajsko je fajn, valenda na kristalove plazi s bilym piskem + bezva potapeni = ostrovy, cvrkot a kalby = pattaya, pohled do kinulosti na domorody zivot = vylety do dzungle, bangkok = bangkok:) me se libi moc..
Ale jinak na ostatni zde zminene (hlavne karibik a mexiko) se chystam taky, emiraty me osobne zklamaly..
Btw na valendu a potapeni neni spatnej ani pitomej egypt a je to kousek a za hubicku, jezdime se tam potapet s kamosem docela casto:) ale vylozene jen diving vylety..
Veieder: Rozepiš trochu ty Kapverdy, o těch už nějaký čas uvažuji ! co je potřeba .. a tak
kamarádka mi psala na NEW ZELAND
vyjde to pro dvě osoby na měsíc s letenkami a s měsíčním pobytem a že si prej žijete za 90 tis...
což si myslím že je opravdu luxus.