23.01.2013, 19:36 |
Komba Čau,kamarád po mě chce,abych snim jel koupit Lenda,ale o tom autě nevim nic,co se týče specifických chyb.Byl by to například tento
[ Link ] Má snima někdo zkušenosti a může poradit na co kouknout,co to má za mouchy? díky za každý příspěvek nebo popřípadě recenzi.Já vůbec nic českýho pořádně nenašel.díky moc :)
Na toho z BB se nemá smysl ani dívat, ostatně jako většina jejich aut...
Už jen z fotek: mrtvá navigační jednotka, nemá to parkpilota, přijde mi, že to nemá webasto (dost možná trh pro IT byl bez :( )
Hlavně jak jsem psal, pořádně vybrat, LR/RR nejsou rohlíky a ukvapené rozhodnutí může stát nemalé peníze :)
Na co dát pozor u L322?
u V8 4,4 odchází vodní chladiče
u TD6 odchází automat (do 200tis. je jistota že se musí udělat repas)
odcházel přední diff kvůli špatnému "kardanu", na svolávačku se pak měnil, takže pečlivě zkontrolovat zda je tam už nový typ
odchází navigační jednotky BMW
odchází display budíků - opět rozsypaný čaj BMW
měchy vydrží cca 8-10let, není až tak úplně důležitý nájezd, ale ty nestojí nic tak strašného
klasické vzhledové mouchy je boční plast řidičovi sedačky - kolem ovladačů polohy sedadla a řidičův tapec, kde se kůže začně "shrnovat". Méně trpí interiér Vogue, protože je z jiného materiálu než SE/HSE
Na druhou stranu se dívat i na výbavu, některé HSE jsou "vybavenější" (navi, parkovaci senzory) než VOGUE.
Víc mě teď nenapadá, je to super auto, rozhodně doporučuji, jen to chce pečlivě vybírat a prostě počítat s tím, že to není auto bez investic ;)