Navštíveno 1302x

přemýšlím nad koupí MM centra
[ Link ] nebo
[ Link ] požadavky jsou připojit k plazmě hdmi,připojení ex hdd,připojení repro 2.1,stream,you tube atd,
kdo má nějaké zkušenosti,klady zápory?případně doporučíte?díky

23.01.2013, 11:44 |
jackobo | Upraveno: 2013-01-23 11:46:07
hele cetl jsi vubec ty komenty k tomu Evolvu? Osobne bych o nem po jejich precteni asi vubec nepremejslel.
Aušus je mi sympatictejsi uz jen diky tomu, ze ma čip Sigma, s Realtekama nemam az tak dobrou zkusenost.
Zase ma teda bidnou vybavu (konektory), ale verim, ze pro 95% populace je dostacujici.
Na internet "sluzby" jsem nekoukal, to jde mimo me, od toho mam pripichly k TV pc :).
Obecne dobrou zkusenost mam s playerama od DUNE, ale na CC maj vsudyvseho celej jeden model :-D
snad ti sem jeste nekdo neco napise a rozsekne to :)

23.01.2013, 12:39 |
AR sry za ot ale tu antenu na tom evolve musel umístit nějaký vocas jinak to snad není možné, když se tam naládujou ty cinche tak buď bude šejdrem a nebo někde dozadu.

23.01.2013, 12:42 |
TROY před vánocema jsem řešil to samý
koupili jsme ten asus ale s dvbt tunerem a po aktualizaci FW to umí nahrávat na externí uložiště
Zatim to funguje dostatečně
hmm,takže evolve nee,tak asi ten asus
co ještě tohle?
[ Link ]
tak na ten eGreat EG-R200S Pro
bych taky rád slyšel názor, přemýšlím o něm...
Mám Xtreamer Prodigy Black s DVB-T a po upgradu FW a verzi 4.0 je to bomba.

24.01.2013, 12:49 |
Losky ten egreat r200s pro mám. Mám k tomu připojený 2,5" disk, používám ještě paměťovou kartu a zatím žádný problém. Jen mi trochu vadil ten větrák, ale na radu lidí co to mají, tak tam nacpali vatovou tyčinku do uší a je klid. Jen je potřeba nechat otevřená dvířka pro 3,5" disk, pokud ho nemáte.
Od počátku používám software, který jsem našel na stránkách výrobce a je trochu upraven.
Má to HDMI 1.4, USB 2.0 i 3.0, WiFi, procesor 750 mhz. Ještě se mi nestalo, že by to něco nevzalo. I videa od Samsungu jedou bez jakéhokoliv záseku. Jen zapnutí trvá tak 2 minuty. Android tam je taky, ale nepoužívám. YouTube taky běží