Navštíveno 1620x

Nevíte jak dostat ikony Skypu a QIPu do lišty dole vpravo jak jsou hodiny, pocházel jsem celý nastavení snad 10x a nemůžu to za Boha najít, dřív se mi to zobrazovalo automaticky. Díky

23.01.2013, 08:59 |
zipp | Upraveno: 2013-01-23 08:59:26
Tam u hodin se ti ty ikony zobrazí, jen když máš ty aplikace spuštěný.
Jinak pokud se ti tam ani za běhu nezobrazují, tak když klikneš pravým na hodiny a dáš vlastnosti, tak tam máš seznam všech možných oznámení programů a můžeš si je libovolně pozapínat/povypínat
myslim, ze chybi velmi zasadni informace o jaky jde operacni system ;)

23.01.2013, 09:10 |
zipp Ghofig: tak nějak implicitně předpokládám, že to budou Windows a nebude to nějaká verze 98 apod.... a tím pádem je to pak ve všech stejný :-)
pokud chce popsat kam presne klikat, tak XP vs 7 a 8 to maji kapku jinak :))
Jsou to XP SP3.
Jde o to, ze v liste mam zapnuto zobrazovani ikon a u nich nastaveno ketre se maji zobrazovat, ale u Skype a ani u QIP to prave nefunguje :(
Mam u nich nastaveno VZDY ZOBRAZIT :) Skype nabehne dost sporadicky a QIP vubec.
Pozor - u Skype je to otázka verze od verze. Třeba na firemních Vistách se mi Skype v liště neukázal NIKDY, i když ho explicitně zaškrtnu, že se má zobrazovat vždy. V důsledku toho nejde nijak ukončit :-D Jsou to bugy programu.
U QIP problémy nevidím, ale je fakt, že mám asi dva roky starou verzi...
Prave dokud jem neobnovoval system vse fungovalo 100% kolem Vanoc se reinstalloval pocitac a od ty doby s tim nejak bojuju :/

24.01.2013, 12:00 |
zipp Rajdlos: tak zkus ještě mrknout do nastavení qipu, jestli to tam někde není
Už jsem prolejzal fakt vše, podle me je bug v XP :( Protože aktivivaný to v liště je.

25.01.2013, 20:19 |
Daryl (A)
cas na upgrade. Od podzimu jsou XP bez podpory