Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help IT - připojení

o Navštíveno 1075x o
o 19.01.2013, 15:43 | Verano
mám bezdrátové připojení 20MB/s a po celém baráku je wifi. Zhruba 3 dny nejde google mapy,facebook nezobrazuje obrázky,tady mám místo reklam křížky,adt atd... Když dám diagnostiku potíží vyskočí na mě hláška s problémem server DNS. toto se děje na všech pc. poradí někdo,docela to otravuje a občas vypadne net uplně. že by něco s routerem?

o 19.01.2013, 15:55 | LukasMatej
Zkus privodni kabel od internetu co ti jde do routeru dat natvrdo do kompu... vyloucis zda je chyba v routeru ci u poskytovatele.. ja osobne to vidim na poskytovatele
o 19.01.2013, 16:11 | AR
tak pokud ti to píše problém s dns tak bude asi problém s dns, tzn nemusí ti správně překládat doménové jména. Zkus si na jednom kompu nastavit natvrdo dns např od google: 8.8.8.8 and 8.8.4.4
o 19.01.2013, 16:16 | Verano
ar: než sem se sem stačil kouknout tak už jsem to přesně takhle vyřešil :D ale prej tyhle servry neni dobrý použít nastálo. zajímalo by mě proč z ničeho nic to takhle začlo zlobit
o 19.01.2013, 16:25 | AR
tak to nevím proč by to mělo vadit ale řešil bych to až by ti ty dns vypadly znova. z ničeho nic to mohlo vypadnout jednoduše, nějaká porucha na dns serveru co si používal do teď, pokud si měl nějaky automatický tak asi dns providera a shodou okolností sem to řešil minulý týden, taky u máti doma padla dns a řešil sem to googlackyma.
o 19.01.2013, 16:31 | Verano
no nastavil jsem tam nějaký jiný než google. ty my přišli že maj blblou odezvu a net je s nima pomalejší.uvidim co a jak kdyby to začlo blbnout tak zavolam techniky od poskytovatele
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3338 sekund.