Navštíveno 2302x

V novém bytě jsou v chodbě vestavěné skříne, které v žibotě nezaplním :-) Napadl mě ulet z jedné udělat pracovvnu :-) NEresil nekdo?
Měj jsem to taky tak udělaný. Uvnitř zásuvky, světlo, stůl...dobré ;-) Bylo to v bývalém bytě, 6let zpátky, foto pro inspiraci nemám:-( ale pochvaloval jsem si to!
Nemám zase tak velké požadavky. stačí když se mi tam vejde stůl na něj 23" LCD notes a nas server.... PC bednu nemam a ani neplanuju :-) Mozna jeste tiskarna a nejaka police na sanony :-)
ZDA nekdo nema ilustracni foto pro inspiraci :-)
otec tak ma modelarskou dilnicku
No vidim ze to neni nic neobvykleho takze asi oslovim truhlare a nejak to posefujeme :-)

19.01.2013, 16:28 |
AR LordPetyl: honibudka? ;-)
Jsem na horách, za týden ti to nafotím :-) Comp , věž ....

19.01.2013, 17:14 |
CRK

19.01.2013, 19:53 |
AR crk: co takhle kliknout na link tu hodil LordPetyl?
Jestli tam budeš honit tak nezapomeň na petlici zevnitř. :D

19.01.2013, 22:26 |
CRK | Upraveno: 2013-01-19 22:30:41
AR: a co takhle nejdřív přemejšlet, než něco napíšeš, jako třeba i tady?
[ Link ] a tady sem to rozklik a aby to nemusel každej dělat, tak sem to dal sem a ještě je to upravená verze, tak si jdi chytračit jinam nebo je to odplata za to, jak si dal odkaz do mého inzerátu na tu social verzi... chlape, prober se...

19.01.2013, 23:37 |
AR to seš teda pašák že to sem dal s tím že je jedna fotka upravena, jen že zadavatel topicu to zřejmě myslel vážně tak stačilo tvou honibudku nechat na linku místo toho abys tady zbytečně zajebal přes celý monitor jeden obrázek....chlape, prober se...

19.01.2013, 23:46 |
CRK teď si mi to vážně dal, myslim, že bys na to tady vůbec nereagoval, kdyby ses neshodil u toho mého inzerátu, že si dal odkaz na něco jinýho a teď mi to trapně oplácíš... chlap by se omluvil nebo držel hubu, ale ty mi to oplácíš jak malý děcko... teda snažíš se... a tím končím, piš si co chceš...

20.01.2013, 09:35 |
JR Tak se holky nehadejte ....

20.01.2013, 10:52 |
DaveX No nechtěl bych tam sedět po čočkové nebo fazolové polévce :D