Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada s reklamací baterie (tel.)

o Navštíveno 2574x o
o 18.01.2013, 16:50 | tukan
Zdravím pánové, měl bych dotaz, jak je to s reklamací baterie telefonu (koupen nový - je to max. 1 rok) - Baterie se nafoukla - Po plném nabití ukazuje 100% ale po několika minutách se mobil sám vypne.V záručním listu je napsáno 6.měsíců záruka na bateriia na tel 2roky.Proč se nevztahuje záruka i na baterii?Díky za vysvětlení.

o 18.01.2013, 16:59 | mr.brain
[ Link ] tohle odpoví na spoustu otázek...

Její nafouknutí a nadměrné zahřívání při nabíjení (to je většinou s tím spojené, nevím jak v tomhle případě) je její vada... Těch 6 měsíců je na její kapacitu a následnou výdrž zařízení :)
o 18.01.2013, 17:02 | Harryp
Jedna věc je záruka a druhá věc je životnost. Záruka musí být 24 měsíců pro spotřebitele, ale životnost třeba jen měsíc, nebo 6 či 12 měsíců, což takhle obvykle je. Problém je akorát v použití slova záruka/životnost.
o 18.01.2013, 18:41 | CRK
Co máš za telefon, že řešíš rok starou baterku a nekoupíš si za pár korun novou?
o 18.01.2013, 18:51 | Mr.Scully
Chápu, že jde o princip, ale když si koupíš za pár dolarů baterku s dvojnásobnou kapacitou z Číny, tak tě to vyjde levnějš než starosti s reklamací :-)
o 19.01.2013, 18:18 | H.E.R.O.
přesně jak je již psáno, záruka 6 měsíců je na funkčnost, pokud jde po roce mobil zapnout byt třeba na 5 sekund, považuje se baterie za funkční, jaká je její kapacita to už nikdo neřeší. Většina mobilů, ale koupených z CZ DISTRIBUCE!!! pokud jde do ofic autorizovaného servisu (Britex, Arvato, Mobile Care apod.) tak, co mám zkušenosti tak baterku bez potíží vymění. Zvlášt dobré zkušenosti jsou u Nokie, tam to mění úplně ok. Pokud by tě prodejce odbyl a nechtěl to řešit, reklamuj mobil, že se vypíná (to že je příčinou baterka nemůže diagnostikovat jen prodavač na prodejně) a reklamuj možné poškození zadního krytu vlivem nafouknutí
o 20.01.2013, 13:11 | tukan
Mám samsun galaxy wonder a kryt uz skoro nejde zavrit to je pravda, jeste ze je takový pružný :) Jasné, baterka stojí 300-500 ale je to k nasrání takové jednání..
o 20.01.2013, 14:21 | CRK
lepší než se s tim srát, tak tady za cca 200,- vč. pošty a za pár dní doma... a určitě by se sehnala někde ještě levnějš...
[ Link ]
o 20.01.2013, 16:01 | Mr.Scully
Baterku jsem kupoval na ebay za necelých 150 Kč včetně pošty a je to 3500 mAh, která vydrží dvakrát víc než ta normální... takže asi tak.
o 20.01.2013, 17:03 | signum
To je skoro jako výrobní vada. Řešil jsem to před vánocema na tom samém telefonu od dcery. Baterie po 9 měsících nafouklá.Objednal jsem v Mobil pohotovosti za cca 400 original.
o 20.01.2013, 21:39 | tukan
MR.Scully nějaký odkázek? Tady tu 3500mAh sem nenašel.. :( dík
o 20.01.2013, 21:39 | tukan
Jinak díky za odpovědi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.33 sekund.