Navštíveno 1179x

Zdarec lidi! Potřebuju v sobotu do Plzně s dodávkou. Jak moc je u Vás napadáno? Dá se to nebo ne? Díky moc za info. A51

18.01.2013, 11:11 |
Kamil silnice jsou většinou mokrý, sem tam břečka

18.01.2013, 11:32 |
gizmi Ja teda nevim kde Kamil bydli, ale na Slovanech napadlo vcera 5cm a dneska v noci dalsi :D Silnice nejsou vetsinou videt a kdyz ano, tak sama mulda a brecka - kazdopadne pokud mas dobre zimaky, tak neresit - me se na tom jezdi trebas lepe nez kdyz poprchava a asfalt je jakoby mazlavej..
No teď jsem se ještě kouknul do mapy a koukám, že Horažďovice nejsou tak blízko Plzně jak jsem si myslel :-D Tam to bude asi krapet jiný, no uvidíme... :-D
tak v Horažďovicích byla ráno totální kalamita :-D ale do večera to uklidí určitě.

18.01.2013, 12:03 |
gizmi Area51: jezdil jsem tam do prace z Plzne a precijen je poznat, ze uz je to pobliz Sumavy. Kazdopadne jed opatrne, cesta po hlavnim tahu bude OK, ale pak dostat se z hlavniho tahu na Horazdovice bude o dost horsi. V prdelakove jmenem Defurovy Lezany jsem tenkrat sklouznul 30m po silnici do pangejtu a neslo nic delat :( Nastesti ani skrabanec na aute a vytahl me patrol :)
Sněhu je v Plzni víc, než se zdá. Hlavní trasy samozřejmě uježděný, ale mimo ně je tak deset čísel sněhu, občas docela klouzačka, ale taková ta řiditelná, pohodová.