Navštíveno 2577x

zdravím, pánové a znalí, je tohle možné řídit s řidičákem B:
[ Link ] díky
ja myslim ze ne, jestli s epletu opravte me
Právě já si taky myslím, že ne, ale v nadpisu inzerátu je zmínka o B. díky moc
hele pockej jeste an ostatni, nejsem si jistej,,,,
Tady borec píše, že na Furgona stačí Bčko. Asi se podívat do techničáku, jestli se vejdeš do 3.5t
[ Link ]
je to avia a ta je co já vim nad 3,5t,takže by mělo být C
Je to malej furgon takže stačí sk.B
dr.marty - dobrej postřeh že je to Avie, ale Avie Furgon pokud se nepletu :)
Menší AVIE byly 100% do 3.5 tuny, takže na některé verze stačí B, na některé už musí být C!

08.01.2013, 21:47 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-01-08 21:51:11
i prd, dělali se odlehčené verze Avií, právě aby se vešli do 3,5 t... pokud si dobře pamatuji
Byly právě A20, A30, A35 a tak nějak, čím vyšší číslo, tím delší a těžší
kluci díky moc za postřehy, zítra se zajdu optat na úřad a podám report.
ja mam dojem ze tohle jde z beckem ale chce to vzit nejakej doklad a zajit na urad 15ka sla na becko rikalo se tomu furgon
tak asi teda jo,mělo by stačit B.Sorry nechtěl jsem nikoho mystifikovat

08.01.2013, 21:57 |
Hanes nebylo by lepší mu zavolat a poptat se jak je to s váhou, pokud je to do 3.5t, tím pádem bys to mohl řídit.
Jen nevim jestli v dnešní době ivec a ducat a podobných spolehlivých dodávek se kterými se dá jezdit za rozumné peníze, zda je rozumné kupovat aviatika.
Abych to uvedl na pravou míru, přemýšlím o nějakým autě, které by fungovalo jako občerstvení na akcích, možná i karavan zapřáhnutý za osobák, ta avia, by možná šla lehce doupravit k mým účelům.
no hlavne si v tom normalne stoupnes

08.01.2013, 22:09 |
Jozzo Tvl takovy predrazeny furgon. Neverim Tomu ze stav vyvazi tu cenu. Jinak na tohle ti fakt presne staci Becko.
na Furgona staci B... laicky receno je to nejvetsi auto ktery muzes ridit s Bckem
ve vysokým boxeru si taky stoupneš
já bych do toho nešel
hledal bych boxera
tohle tě bude srát jak to nejede
děkuji moc všem za postřehy

09.01.2013, 01:02 |
1kw Všechny Avie s jednoduchou zadní nápravou spadají do skupiny B, tedy do 3,5t, např. A21
A pro Tvé účely bych spíš volil dodávku, nějaký přívesný vozík za auto či karavan
[ Link ]
jezdil jsem na B skupinu:
Peugeot boxer s plachtou
Ford Tranzit velká skříň o odst větší než ta avie.
VW crafter ten byl ještě větší než ten tranzit.
vozili se v tom rakve, když mě chytili na kontrolu a viděli obsah nákladu tak mě s radostí pustili dále a mohl jsem pokračovat :)
záleží co je napsaný v techničáku, některá 30 mohla mít dodatečnou výbavu a celkovou nad 3,5t a B nestačí.
Z pravidla jednoduše, pokud je vzadu jednoduchá náprava, tak bude mít s nějvětší pravděpodobností zatížení do 3,5t.. pokud je vzadu dvojmontážka, 4 kola na jedné nápravě, tam je to už na Cčko. Jinak tak jak píšou ti nademnou, nahlédnout do TP a máš jasno hned.

09.01.2013, 15:48 |
Jozzo tak tímhle bych se už vůbec neřídil...existovalo tolik variant že i s jednomontáží jsi potřeboval Cčko ...

09.01.2013, 23:02 |
.mycTD | Upraveno: 2013-01-09 23:03:54
taky mam za to, ze avie s jednomontazi vzadu byly na Becko...
...ale hadat se nebudu :-)