Navštíveno 2364x

JE tu nekdo kdo bydli v byte 2+kk? Budu kupovat a zacinam resit co a jak duelat :-) plocha je kolem 50m2 a kuchyn a obyvak neni oddelena prickou dverma nicim :-) byt je uz po rekonstrukci takze jen jestli yb treba nebyli obrazky co a jak ma kdo resene :-)
Sice jsem se kdysi dávno zařekl, že nebudu k tvým příspěvkům nic příspívat,ale...:o)
Co nějakej sádroš ná zůžení díry a dát nějak posuvný dveře? Teda pokud to chceš nějak oddělit...?
jak velké ma sadros tlumici ucinky?

05.01.2013, 22:53 |
TROY když si zejtra vzpomenu tak to nafotim ;) v čem žije mladá
troy: to budeš fotit sklad límců, bo co? :-D

05.01.2013, 23:12 |
AR 2+kk = 2 místnosti + kuchyňský kout takže je snad logické že kuchyň není oddělena od obývacího prostoru nebo žiju na jiné planetě?
3 roky jsem měl toto pronajaté jestli ti to k něčemu bude

06.01.2013, 11:16 |
gizmi Pekne! Pro jednoho cloveka naprosto dostacujici..;)

06.01.2013, 11:19 |
Crimson | Upraveno: 2013-01-06 11:22:32
Celkem nic nestandardního, jen bych poukázal na ty prosklené prvky zejména do koupelny,
to byl fakt super nápad, jinak by tam byla totální tma, perfektně to tam prosvětluje
jinak mrkni na toto:
[ Link ]
hodne me zaujalo celkove osvetleni :-) tam byl podlhled? byt co kupuju je reseny tak, ze kuchyn s obyvakem je otevrena a loznice je zvlastni mistnost zavrena klasika dverma :-)

06.01.2013, 11:41 |
Crimson | Upraveno: 2013-01-06 11:43:40
jasně sníženej strop s bodovkama,
ale největší výhodou toho bylo to, že to bylo super odhlučněné,
normálně je v paneláku z horních bytů slyšet úplně vše
Rozdělení jsem vyřešil barem o kuchyně na jedné straně a terárkem na druhé straně . U terárka je z jedné strany jídelní stůl a z druhé sedačka ...

06.01.2013, 13:11 |
AR LukášMatěj: "byt co kupuju je reseny tak, ze kuchyn s obyvakem je otevrena a loznice je zvlastni mistnost zavrena klasika dverma"
tak to je snad základní vlastnost 2+KK bytu, pokud se ti tato koncepce nelibi tak jdi do 1+1 či 1+2 kde máš kuchyň oddělenou.
Ba naopak :-) libi :-) clovek muze byt s drahou polovickou i kdyz jeden bude varit a druhy treba pracovat v obyvaku. zacinam uvazovat o rozdeleni barem

06.01.2013, 13:16 |
AR tak potom optické oddělení částí kuchyně, záleží na prostoru a možnostech.
az najdu foto, tak Ti nafotim moji 2+KK,kterou jsem dorekonstruoval pred vanocema. ale je o poznani mensi, nez bude tvoje, mam komplet 37m2.
To Crimson:kde nebo kdo ti dělal tu kuchyň?Teď budu kupovat byt kde je podobně taky ten roh v kuchyni a nevím co s tim...Díky za info
Hlavne by to chtelo videt ten byt, co budes kupovat... To ze je po rekonstrukci, je jen realitni mluva, dej si na to pozor.
Tak ja ho samozrejme videl :-) Cely barak prosel rekonstrukci vcetne jednotek :-) Cely to vlastni jedna firma :-)