Navštíveno 1637x

04.01.2013, 13:29 |
hawai | Upraveno: 2013-01-04 13:30:46
Ahoj, mam rychlý dotaz, vydražil jsem něco na Ebay.de, prodejce měl že podílá jen po DE ale domluvili jsme se, že pošle i do ČR, ale musel po skončení aukce upravit možnosti platby, abych to mohl zaplatit, myslel jsem že to udělá tak abych to mohl rovnou zaplatit z PP, ale on to udělal takto a na PP mě to nepustí. poradí někdo v čem je háček? komunikuju s ním přes googletranslator, takže komunikace je někdy složitá, tak než abych mu znovu psal co s tím je, tak se radši zeptám zkušených tady :-) dík moc

Podle mě se ti snaží vnutit bankovní převod, když ti píše IBAN a BIC v payment instructions... Tak se domluv, že mu normálně pošleš peníze paypalem MIMO ebay, ne?
Musi ti to udelat tak, aby ti to slo pres PP. Ozvi se mu.

04.01.2013, 14:12 |
hawai ok, myslel jsem si to, ale radsi se zeptam-vic hlav vic vi ;-) dik

04.01.2013, 17:10 |
petis jj, musí tě to pustit pře paypal.
Taky jsem vydražil zesík a až pak jsem si já debil všimnul že nemá prodejce PayPal. Omlouval se mi že PayPal nemá a že jeslti mi nebuide vadit a počkám tak si ho udělá:-)). Pak jsem normálně platil přes Ebay

04.01.2013, 17:14 |
hawai už mi napsal že PP nemá, a že jedině na účet. Tak teď doufám že se tu najde dobrá duše s De bankovnim účtem co mi to pomůže zaplatit
Tak hoď 17 éček do dopisu a pošli normálka poštou za pade, ne? Já to tak dělal dřív, když nebyl ještě paypal - i s mnohasetdolarovými částkami :-D
Za jak dlouho se mi přičte platba na účet,když mi někdo posílal peníze přes paypal? Mám ČSOB a platbu odesílal včera,potřeboval bych aby to došlo do pátku

16.05.2013, 12:33 |
Skury LukeFab: Tak ti to přijde na paypal, kde příjem peněz potvrdíš a pak si je necháš poslat na účet...

16.05.2013, 12:35 |
LukeFab | Upraveno: 2013-05-16 12:37:42
no byla to vrácená platba za nedostupný produkt(refund)

16.05.2013, 12:42 |
Skury Tak jako tak je budeš mít na paypalu.
no pravě,že nemam.Vidím,že peníze odešly zpatky,ale vybírat jsem nic nemusel.To by mělo samo dojít,ale zajímalo by mě za kolik dnů
Skury: není to tak, je to o nastavení, mě to chodí rovnou přímo na účet (refund).
LukeFab: teď nevím, myslím že to trvá dva pracovní dny ;)
Platba Paypal-Paypal je v radu vterin-minut, ale pokud je to refund, nekdy to Paypal stopne a par dni to trva.
Stalo se mi, ze jsem vydrazil tlumice. Zaplatil jsem to a zkousel s prodejcem vykomunikovat priplatek za postu. On se nejak lek, a nez si nechal neco vysvetlit, poslal to zpatky. Ja to na uctu videl, ale bylo to v nejaky mezistavu a byl u toho napsanej datum uvolneni. Trvalo to asi tyden. Pak se mi to automaticky preposlalo na ucet, kterej mam pres kartu svazanej s Paypalem.
Ale videt to musis hned, jinak te prodejce taha za nos.
nasel sem tu transakci:
Aug 21, 2012 Charge From Credit Card to je moje platba
Aug 21, 2012 Refund on mi to za hodinu vratil zpatky
Aug 30, 2012 Credit to Credit Card a tady 9 dni trvalo, nez mi to odblokli a pripsali zpet...
Jinak po zaslani "refundu" treba i castecneho Ti musi prijit potvrzovaci email od paypalu ;)
Na paypalu mám May 15, 2013 Credit to Credit Card,teď jen doufám,že to tam dneska ještě v průběhu dne dojde