Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Konečně mlha

o Navštíveno 1831x o
o 02.01.2013, 22:27 | SEKIN
Aspoň může polovina řidičů ukázat, že má auto s mlhovkama. Sice je vidět asi kilometr daleko, vidím i tři semafory dopředu. A hlavně ve městě je to fakt důležitý aby je třeba někdo nepřehlídl a nenapral jim do kaďáku.

o 02.01.2013, 22:29 | tommas
amen!!
o 02.01.2013, 22:36 | .mycTD
ja jezdim do prace po dalnici a tam je zase pulka ridicu nepouziva.
mam o tom taky zalozit thread?
o 02.01.2013, 22:43 | Ravo | Upraveno: 2013-01-02 22:44:58
na D1 není třeba mlhovky používat, protože je doprava tak hustá, že se stejně jede ve vláčku/koloně. Vyjímka je v sobotu ve 3:12 ráno ;-)

To že by měli lidi používat mozek při všech činnostech co dělají (tedy i při řízení) je asi marné tady omílat... Můžeme si za to sami, kdyby nebylo milion zákonů, příkazů a vyhlášek, lidi by byli zvyklí tu hlavu víc používat a ne jako tupé ovce ve stádu bečet stejně jako zbytek stáda podle not udaných vrchností.

P.S. - nejsem anarchista, ale čeho je moc, toho je příliš...
o 02.01.2013, 22:49 | crestik
tak to jsem asi jediný, komu mlhovky nevadí...nepotkávám jich ale tolik, jako dálkařů. A co je folklor poslední doby, potkávám auta která nesvítí vůbec ani za tmy-šera, páč když jedou po městě, tak jim to ani nedojde, a na budíky se asi nedívaj.
o 02.01.2013, 22:54 | .mycTD | Upraveno: 2013-01-02 22:56:16
Ravo: nerikam, ze je to potreba, jen me to asi nijak neirituje.
stejne, jako me nechavaji chladnym mlhovkari ve slunne poledne, byt kazdy vi, ze je to nesmysl.
o 02.01.2013, 23:01 | mishan
furt lepší, jak denní svícení alá obrysová světla a ještě za snížené viditelnosti :-) nebo brzo ráno... tohle irituje zase mě
o 03.01.2013, 00:19 | AR
hmm mlhovky...tak to ja zas dneska potkal pár exotů co snad nedokázali najít tlačítko kterým je aktivovat...

a automobilky/zakonodárci by se možná měly zamyslet na denním svícením a předníma DLR světlama, možná by nebylo od věci je zakázat, vyhodit vypínač na světla a nechat je natvrdo zaplé na potkávačky aby pak zmizeli ti ocasi co mají pocit že v šeru/skoro tmě je jejich tmavé auto stále viditelné jako na slunci.
o 03.01.2013, 07:29 | Nismo.Power
no na to sem si už pomalu zvyknul že prostě nějaký kokoti aby nemusely mít denní svícení a opotřebovávat si hlavní lampy tak maj puštěný mlhovky.... u valný většiny aut se to dá zkousnout nějk ty předky až na výjimky fábie1 který oslňujkou veškerý instalovaný světla na vozidle, kokoti co maj puštěný zadky bezdůvodně tak ty zpracuju dálkovejma zezadu a většinou to vypnou....

ale uplně nejvíc mě sere denní svícení a rádoby "automatický světla" na dražších vozech kde to půlka kreténů má vypnutí nebo ani netuší jak to zapnout.....

denní svícení tu hromada kokotů má puštěný i kdyby padaly trakaře nebo by byla mlha tak hustá že by jí ani rákosníček nenakrájel,těm je to prostě u prdele má svoje denní světla na předku co sou vidět tak na 2 metry a serou na to, na ty rovnou troubim a zvedám prostředníček.....

pak další většina má denní svícení zapojený stylem mrdat takž po hlavních světlech to svítí stále jenže svítí jim to kamsi do oblak takže to každýmu svítí do ksichtu.....

no a hromada aut co maj denní svícení z fabriky tak nesvítídokud neni tma vyloženě protože proč svítit v šeru kdy už auto neni vidět kdž budíky jim svítěj.....
o 03.01.2013, 07:38 | Milhauzz
Mno, proto mám zpětný zrcátko zatmavený pořád. Nicméně si ale všímám jaksi úbytku HIDkařů - alespoň na mé trase. Už je to nějaou dobu, co sem nepotkal ani jednoho. Za to zase přibylo LEDkařů a jejich diskotéky kombinovaný s mlhovkama.

Aspoň že už doba modře osvícených ostřikovačů je pryč :)
o 03.01.2013, 08:47 | Luke_288
Zda se mi to nebo je tu naprosto totoznej prispevek min 1-2x do roka? Vzdycky si nekdo postezuje na mlhovkare, druhej na dalkare, treti na dlr, ctrvrtej na ranni prujem.. a v podstate jsme vsichni za volantem kreteni co tem druhym necim vadi
o 03.01.2013, 09:22 | SEKIN
Šlo mi jenom o to, že důvod zadních mlhovek je, abych někomu nenačechral zadek, když je mlíko. Jenže lidi nerozlišují co je kouřmo - opar - mlha, a operou to i při viditelnosti mnoho set metrů. Když vidím auto na 1000 metrů i když nemá rozsvícený mlhovky, naco je mám zapínat? Jet v koloně mlhovkářů po městě mi připadá divný, a hlavně líp přehlídnu, když někdo brzdí.
A takový jako mycTD vidím na dálnici při jakýmkoli ranním oparu na kilometry před sebou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3351 sekund.