Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H.E.R.O. proč má ten kluk BAN? 2 pokus

o Navštíveno 3662x o
o 30.12.2012, 21:29 | Lubak
Můžu vědět, proč je první téma zamčené?
nějak mi to fakt nejde do hlavy, ještě jsem si schválně projížděl inzerci a zrovna od Perfeckta moc inzerátů nenašel, tak by mě docela zajímal důvod?
A krom toho, žádné upozornění prej nedostal :-(
A když tady vadí bazarničení, že u někoho někteří A chtějí nakupovat nebo už dokonce nakupovali? já myslel, že na každého stejný metr ne?
Nechci se nikoho zastávat, ale přijde mi to krapet padlé na hlavu tak sorry no

o 30.12.2012, 21:36 | Samantus
souhlas.....
o 30.12.2012, 21:36 | Proffesor_W
Stejny metr? tady? neblazni :)))) nikdy nebyl, neni a nebude. A co nevidet zamknou i tohle.
o 30.12.2012, 21:38 | Harryp
Nedivím se Ti. Potom co bylo zamčené přechozí téma, tak mě příjde, že z tohoto fóra se stává pouze něco pro "vyvolené".

Místo, aby Daryl byl rád, že má přístupy a dostane více za reklamu... Vždyť za to, aby mohl uživatel založit něco v bazar-ostatní , tak musí platit neb se mýlím...tak proč se pak rozlišuje co je jaká inzerce?! Příjde mě, že se to tady řeší v nějakých vlnách opakovaně...
o 30.12.2012, 21:40 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Inzeraty nenajdes kdyz je nevidis

Maily chodi, nekterym i roky a nadale inzeruji
Proc by mel tedy nekdo platit za moznost inzerce a ostatni tu roky vesele nabizeji veci k prodeji ktere nejsou nijak osobni

Jsou lidi kteri nemaji jinou aktivitu nez v zalozeni inzeratu v bazaru

BANu asi jeste i neco pribyde
o 30.12.2012, 21:40 | Proffesor_W
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

to musel bejt vyvar ze by to uzivilo ciganskou rodinu na pul roku
o 30.12.2012, 21:44 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Za vlozeni inzeratu se neplati, bazar ma vkladani zdarma
Kdysi byl omezen jen bazar ostatni ale to nejsky ten rok uz taky neni

Pokud mu stoupa navstevnost a zobrazuji se vice google reklamy tak pak je na majiteli fora jestli chce mit zobrazovany google reklamy nebo mit platici partnery
o 30.12.2012, 21:47 | michal_smsmsm (A)
protoze prodaval mobily, jejich prodejem se jak vsichni vime, zivil. je tu snad nekdo kdo nevi ze hero prodaval mobily? tak proto. a upozorneni dostal za dobu chodu fora urcite dost, kdyz mu byly mazany inzeraty kazdou chvili.

perfektovi inzeraty taktez asi nenajdete, kdyz sme je mazali, stejne jako ty hrdinovi, pokud sme na ne prisli. me to pripada tady jak u blbejch tady, to jako panove fakt sorry
o 30.12.2012, 21:50 | Lubak
OK u HERA je to známá věc, kdo sem chodí tak zaregistroval ok.
A inzertů tady je x dalších, kteří stabilně něco prodávaj, tak mi to nějak nejde na rozum
a toto nechápu co tím chtěl básník říct? stejně jako ty hrdinovi, pokud sme na ne prisli.
o 30.12.2012, 21:56 | michal_smsmsm (A)
nenajdete perfektovi inzeraty, protoze jsou smazany. stejne tak nenadjdete herovi (hrdinovi) protoze jsou smazany.

pokud mas tip na nekoho kdo prodava a nemel by, sem s tim, bonzovaci tlacitko nikdo nepouzil uz pekne dlouho...

o 30.12.2012, 21:56 | tmx.806
lubak: [ Link ] =
o 30.12.2012, 22:00 | Lubak
Díky za vysvětlení, takže VIN pojedou dál bez následků?
o 30.12.2012, 22:01 | Proffesor_W
30.12.2012, 22:00 | Lubak
to si myslim ze bude zalezet prave na P3rfektovi :)))
o 30.12.2012, 22:02 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
A hlavne BAN maji docasny, kratkodoby, za 9dni jim skonci :-)
o 30.12.2012, 22:05 | thepyroman
nevim co tu lidi resite, kdyz to adminevo udelali tak asi vedi proc a tecka, zrovna ja osobne kdyz em letos byl u perfecta se podivat na passata ktereho tu inzeroval tak mi sam rekl ze ho ma na bazaru le kvuli adminum co ho bombardujou at si udela P tam psal ze prodava znamej, takze asi n tom neco pravdy je, nechci tady na nikoho bonzovat, ale nelibi se mi jak utocite na adminy, kdyz nevite o co primo slo...
o 30.12.2012, 22:09 | Thullo
Tak jestli můžu sám za sebe - taky jsem tady na AHC vložil několik inzerátů (v předchozím zamčeném tématu členem camron zmíněných např. kávovarů) a několik inzerátů mi bylo smazáno. (v historii je jich asi 7, ale vložil jsem jich tady asi 10 řekněme) A vkládal bvych i dále, ALE to prostě nejde, neb by to mohlo být (zcela právem) označováno za tzv. KOMERČNÍ inzerci, za kterou se tady na tomto fóru platí.

Platící PARTNEŘI by tak přišli zkrátka. Což by logicky nebylo fér...

Když mi je někdo smazal, poslal mi mail, že mi to smazal, kde bylo i proč mi to smazal.

Toto fórum má nějaká pravidla, my všichni tady, pokud nejsme majitel, nebo moderátoři, jsme zde jen hosté. To je také důvod, proč jsem to vždy respektoval, i když jsem s tím třeba v danou chvíli vnitřně nesouhlasil.

Perfekt je dobrý kluk, s HEREM jsem také obchodoval - není to nic proti nikomu, oba ty členy mám rád, ale bohužel, je to jako v životě - poruší se pravidla - je třeba nést zodpovědnost.

Zkuste se kluci nad tím zamyslet - já sám to docela chápu.

Thullo
o 30.12.2012, 22:13 | Lufas
taky to naprosto chapu... a kdyz uz to vsichni o tech dotycnej vime tak proste napisu rovnou jim ze neco schanim ne?:-)

a pokud se nepletu tak tohle se tady resi kazdej min. pul rok driv byla inzerce za nejakou aktivitu,pak zpoplatnena no a ted je zadarmo a prave proto to zas je tam kde to je....
o 30.12.2012, 22:17 | Lubak
INZERCI chápu, mě šlo o to zda to je za téma o VIN, pokud za inzerci a byli na to oba upozornění OK je to právo majitele a to musíme respektovat
o 30.12.2012, 22:38 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
upozornovani mesice, nekteri roky...
o 30.12.2012, 22:57 | tomi666
Tak zrovna těch šmelinářů s mobilama je tady povícero, jeden to má i v emailu :D Ono se i objeví fajn koupě mobilu, nebo jiné drobnosti, pro někoho z rodiny proč né.. Ale to by tady asi musel člověk číhat jako viz. mistři, jinak bez šance :D

A jinak nechápu co je komu do toho, proč má kdo BANana.. Vaše forum to není. Jak psal Thullo, jste tady jen hosté. Ti co BANnána dostali, moc dobře ví za co, stejně tak jako Modi ví, proč ho dali.
o 30.12.2012, 23:33 | Mr.Scully
Souhlas s tím, že je to věc adminů a pokud se rozhodli komerční inzerci filtrovat, tak proč ne.

Ale otázka "co je komu do toho" není úplně na místě. Někteří si ještě pamatují BMW E46 fórum, které vedla jakási dominantní Sibyla... kdo se na ni blbě podíval, dostal ban a kdo se vzápětí zeptal, proč dostali ostatní ban, dostal ban vzápětí taky :-D To (jinak dobře fungující) fórum zaniklo prakticky během asi tří dnů (a založil jsem pak nové, které funguje dobře doteď s téměř pěti tisíci uživateli a půl milionem příspěvků). Chci tím říct, že s bany je třeba zacházet velmi opatrně ;-)
o 30.12.2012, 23:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Sybyla je fajn, chodivala s nama na pywo :-D
o 31.12.2012, 00:36 | Mr.Scully
To nemůže bejt ona, tahle byla hrozná kráva :-D Dokonce tuším jedinej člověk, kterýho kdy vyloučili z rady BMW klubu ČR :-D
o 31.12.2012, 01:29 | DaveX
Škoda, že nejsou lidé poctiví a inzeráty nejsou nastaveny tak, že za komerční by se platilo :) Pak by se tu mohlo prodávat dál a nikomu by to nevadilo. Pokud by se teda nějaký ten poctivec našel a tu třeba 50, za inzerát zaplatil.
o 31.12.2012, 08:20 | Harryp
Ono by stačilo, kdyby A a M psali souvislé věty a ne jenom "upozornovani mesice, nekteri roky..." , pak se nemůžou divit, že se hodně lidi "pídí" potom, proč to tak je. Chodím tady dlouhá léta a poslední měsíce je vidět, že to jde z kopce a nejsem si zcela jist, že represe povede k dokonalosti nebo ke zlepšení. Už dlouho se tady volá po blacklistu - dokážu si představit, že tam se můžou i ty BANy a jejich vysvětlení objevit pro všeobecný přehled.

To tomi666: Nemáš zcela pravdu. Toto fórum bez uživatelů by NEbylo! Nejenže lidí historicky přispívali na rozjetí atp. ,ale k čemu by majiteli fóra bylo fórum bez uživatelů? Jsou to spojené nádoby a musí být v nich rovnováha.
o 31.12.2012, 09:06 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M) | Upraveno: 2012-12-31 09:07:51
Vsem hrisnikum chodi maily s vysvetlenim, pokazdy
Vzdy jde o komercni inzerci ve velkem rozsahu, platit za moznost inzerce nechteji a opakovane inzeruji

Scully: je to ona, ale uz je to par let. Tenkrat jeste mela rapida :-)
o 31.12.2012, 09:40 | FSAL
... a uz tenkrat mi jako krava prisla :D
o 31.12.2012, 09:57 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Ted jsi to rozsekl :-D
o 31.12.2012, 09:58 | Pavel 528
no at byla jakakoliv,tak alespon na pywo chodila...
ne jako nekteri,ze pane 007..o]]
ale tak to muzes,rict normalne,ze nechces prave s nama a ne se 3roky vymlouvat,ze nestihas,nebo ze zrovna to nevychazi...DD
o 31.12.2012, 10:00 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
P528f: mno ale vy jste uz chytli druhej dech, mne to teprve ceka, ale uz jsme se domlouvali se Safrem vcera :-)
o 31.12.2012, 10:09 | Pavel 528
K007:no my jsme ho ani nestratili..o]]

ja vim,vzdyt jsem sedel s nim,kdyz jste si psali..
ale proste musel jsem si rejpnout..o]]
jinak k audi:taky zjistis jako ja i safr co je to sracku a vratis se k bmw..o]]]]
o 31.12.2012, 10:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Se smejes ale mohls mit sybilu doma :-D

Pracovni kara na hrkani po meste, nikdy jsem to nechtel :-D, bmw mam porad, to uz si asi necham na veterany a pak az spadnou ceny F10 :-D
o 31.12.2012, 10:35 | Pavel 528
no jeste to tak..DD

no jasny,ale na co 4x4 do mesta?
tak e30 cabro je veteran a na normal jezdeni to neni...
tak na F10 si pockame jeste hooodne dlouho,nez budou za rozumne..o]]]
o 31.12.2012, 11:08 | X-sat (M)
K tématu, soudruzi!!! ;-)
o 31.12.2012, 11:14 | maxov
taky nechápu ,že to každý tak řeší

pokud udělaj např 10 inzerátů za rok,tak fajn...ale např u hera nebyl tyden co by tu nebyl nějaky inzerat na mobil ,čímž se i živil .... penez mu z toho šlo dost,tak proč nezaplatit P?
o 31.12.2012, 11:20 | Mr.Scully
maxov - neřešil se H.E.R.O., ale P3RF3KT (byť tomu název tématu neodpovídá :-)
o 31.12.2012, 11:27 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Xsat: myslim ze tema je davno vyreseny

Jinak u perfecta to bylo stejny, inzeroval opakovane auta z bazaru kde delal, oloupany dalnicni znamky, spoustu kol a pneu

I zneni inzeratu ze ho sef pozadal a pak sem da 15sad
o 01.01.2013, 15:18 | Ghofig
mno kdyz uz se banuje, tak by se to ale melo v tom pripade resit dusledne...
ne ze bych chtel nekoho jmenovat, ale Mka by si teda meli bazar projit a zkontrolvoat aktivitu jisteho clena(u)...
o 01.01.2013, 17:22 | michal_smsmsm (A)
myslis treba LukasMatej, xenonman, kamil07 a tak?

vsechno bude...

to ze nechces jmenovat, nam fakt nepomuze, ale zkus pouzit nahlasovaci tlacitko, to je anonymni, alespon do te miru ze to nevidi uzivatele, pouze M a A
o 01.01.2013, 17:29 | LukasMatej
Zacina me to tu vic nez srat :-) Co je spatneho na tom, že rad obmenuju technik ua zde ji proste prodavam a naopak i kupuji? Neni to trosku ujete na hlavu?
o 01.01.2013, 17:30 | LukasMatej
Pokud se vam to nelibi nechcete rovnou ten bazar zrusit? Bude to bez starosti?
o 01.01.2013, 17:34 | michal_smsmsm (A)
jen kontroluju, jak ghofig rekl, napsal jsem tri lidi s nejvyssim poctem inzeratu na prvni strane v bazaru ostatni, nic vic ;-)
o 01.01.2013, 17:35 | LukasMatej
A k cemu takova kontrola dobra? K nasrani lidi?
o 01.01.2013, 17:37 | michal_smsmsm (A)
panacek psal zkontrolovat, tak jsem zkontroloval, jen na matkou, jednu stranku, nic vic
o 01.01.2013, 18:10 | Ghofig
ja mam taky techniku rad.
ale teda otocit behem roku 4 notebooky, 7 telefonu a spoustu dalsich IT veci fakt nestiham :))
o 01.01.2013, 18:14 | LukasMatej
vidis a ja jo :-) Nedelalo mi problem za rok mit treba 10 telefonu :-) Notase jsem loni vystridal 6 :-) Nicmene jsem i zde dokladal fakturu ze jeden asus NTB co jsme kupoval byl radne koupen na mou osobu v laze a pak jsmem ho tu prodaval a byl mesic starej
o 01.01.2013, 18:14 | Lubak
A to je zavist nebo co?
o 01.01.2013, 18:18 | Ghofig
zavist to neni. dohadovat se nepotrebuju.
jen mi slo o to teda vsem stejnou mirou a mimo to jsem nikoho nekonkretizoval...
o 01.01.2013, 18:31 | Kamil07
michal_smsmsm: Pokud si dobře pamatuju, tak jsme mou inzerci řešili po mailu a jsme domluvení, že s rozumem inzerovat můžu.
o 01.01.2013, 18:33 | michal_smsmsm (A)
kamile jasny s rozumem, znovu opakuji ze nikomu zadny bany nedavam ;-) ne ted ;-) a ne vam ;-)
o 01.01.2013, 18:36 | Kamil07
O.K., díky.
o 01.01.2013, 22:13 | Luke_288
Ghofig: neres to, jeden cas tu Thullo prodaval hodinky snad po desitkach a taky byly udajne vsechny jeho, tak proc by nekdo nemoh mit 10mobilu a 6 notebooku rocne.
Vsichni co se jim to nezda jsou zavistivci, to je dedukce jak stehno.
Me by zajimalo kolik to P stoji, ze s tim nekteri maj tak zasadni problem.
o 01.01.2013, 22:36 | Thullo
2 Luke_288:
Já jsem to už tady napsal s příkladem na kávovarech - tak teď to napíšu ještě jednou na hodinky:

Vložil jsem tady na AHC za léta co jsem tady skutečně X inzerátů na hodinky - hodinky, které byly NOVÉ (např dámské, repliky atd.) samozřejmě nebyly mé vlastní (teď se bavíme o letech 2006-2007) a také mi tehdy bylo X inzerátu smazáno s tím, že mi do mailu přišlo vysvětlení, že se jedná o komerci.
Tady pár inzerátů z té doby jako názorná ukázka:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
(A to se to tehdy tolik neřešilo)

Máš-li však namysli to, že jsem tady vložil letos asi 4ry hodinky, tak ANO, ty všechny byly a jsou moje - jsou používané, koupil jsem je před léty a už je nenosím. Proto jsem je prodával.
Např. tyto:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Hodinek mám nyní asi 16tero svých vlastních - proto se čas od času stane, že je budu prodávat ;o)

A že ty, které jsem tady letos prodával jsou moje vlastní - o tom tě snad přesvědčí třeba tato fotografie z roku 2009 :o)

foto k příspěvku  od Thullo

o 01.01.2013, 23:00 | Luke-Jeep | Upraveno: 2013-01-01 23:01:38
Krasavec ten kluk :-)
o 01.01.2013, 23:28 | Luke_288
Jj, tahle fotografie me o tom presvedcila.
Me je v podstate uplne jedno kdo a v jakym mnozstvi tu co prodava, jen at je pristup ke vsem stejnej.
o 02.01.2013, 00:08 | Augi
Thullo: jak se tu dává "lajk"? ;-)
o 02.01.2013, 07:20 | Thullo
2 Luke-Jeep:
Žejo? :o)

2 Luke-288:
No a to je to, co tady jinými slovy pořád píšu - přístup je tady podle mě ke všem stejný.

Už po třetí píšu, že i když jsem s tím já sám vnitřně nesouhlasil, respektoval jsem, že mi inzeráty byly smazány bez pardonu. A to je fér...

Taky bych si mohl zaplatit P a prodávat tady cokoli v jakémkoli množství. Když to však neudělám, nemohu se zlobit, že se majiteli, nebo moderátorům taková aktivita nelíbí...

Ale opravdu nemám pocit, že by měřili každému jinak. Já nevím kolik mě osobně těch inzerátů smazali. Co vím tak je to, že když už mi nějaký smazali, tak jsem se nepokoušel pak nějak jejich rozhodnutí třeba obejít, nebo se spoléhat na to, že si nevšimnou atd.

2 Augi:
O lajk nejde, ale dej to hlavně sdílet ;o) hihi
o 02.01.2013, 08:40 | Pavel 528
L288: no cena zrovna lidova neni,ted presne nevim,ale asi 8tiskc za rok,coz zrovna levne neni,aby se tohle nekomu realne vyplatilo,musel by si tady rocne prodat alespon za 100litru,coz je samozrejmne nesmysl ze..o)))
o 02.01.2013, 08:46 | CRK
já se zase přimlouvám, aby je tady thullo mohl prodat všechny, aby už ty fejky nenosil :D
o 02.01.2013, 09:47 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
cena tajna asi neni

800,-Kc mesicne

a samozrejmne jsou jednou za cas nejaka akce kdy poridis i za 4k za rok, chodi to mejlama, partnerum, exPartnerum...
takze nejakych 330,-Kc mesicne
kdo predplati na 2roky tak v obcasne akci i mene

to jaka je koupeschopnost taky je vec jina
o 02.01.2013, 10:09 | Daryl (A)
Pavel528: co se vyplati a co ne je vec osobni iniciativy.

I kdyby to melo byt 100 litru rocne .. jako P mas tu moznost. Co ti brani ? Mesicne se tu prebazaruje zbozi za mnohem mnohem vice.

Na druhou stranu jsem tobe s ohledem na tvuj zpusob podnikani nabizel i jine moznosti nicmene tezko se jedna, kdyz druha strana posila jakykoli navrh jen z principu doprdele.

A i kdyz to asi nemam rikat, ale daval jsem ti sanci si to vyzkouset. Zdarma.

Takze to neni o cene.
o 02.01.2013, 11:11 | Thullo
2 CRK:
POZDĚ - Všechny fejky už jsou tatam :o) už jsem z nich vyrostl...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3203 sekund.