Navštíveno 1508x

Dotaz- prechazim z IP4 na IP5. Chtel bych aby itunes sesynchronizovaly jenom kontakty a nic vic. Proste cista instalace a idealne, aby celej backup IP4 z pocitace zmizel. Lze to? Vim ze bych mel use gugl, ale co jsem hledal na iphoneforu tak vetsina lidi chce komplet obsah ze staryho pretahnout do novyho a me se divi proc nechci. Na IP4 mam JB, byl to muj prvni iphone takze v nem mam nahrano spousta z zbytecnosti. Hlavne nechci puvodni fotky a mp3 apod.
pouzit cloud? v telefonu muzes nastavit, co se zalohuje.

30.12.2012, 14:28 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-12-30 14:39:43
To me napadlo, ale co pak s itunes? Odinstalovat a nainstalovat znova? Pri odinstalaci zmizi vsechno co s nima souvisi? Chci je dal pouzivat
Edit: takze cloud nic. Sice tam mam 5gb z 5gb volno, ale pri pokusu synchronizace kontaktu, kalendare a zalozek to pise, ze je na cloudu malo mista.
Stahni si PhoneCopy, zalohuj kontakty a pak si nastav novy tel
asi se na to vykašlu, z itunes a starýho IP smažu aplikace a sesynchronizuju.
phone copy možná bude dobrá věc, ale free verze je omezena 500kontakty a placená je za 500kč, což mi přijde zbytečný kvůli jedný synchronizaci
Tak pres outlook
Ja mam 1.267 kontaku a funguje to dobre, app je free

přes outlook bez problémů, tam kontakty všechny mám, jen nevím jestli jde připojit novej iphone a dát sync pouze kontakty případně kalendář. pokud ano, pak pohoda. večer zkusim
SRY ale musim :) Zlatej android :D
si naklikas co vse chces synchronizovat
download: android nema ani funkcni klavesnici :-)
alespon co se pise v nejakym topicu vedle
pretahnout kontakty je uplne jednoduchy

30.12.2012, 20:43 |
Pekys kral: pokud máš na mysli chybějící čárku, tak se Android opicil az moc, protoze I vec ji tam taky nema :)
/ot
planej poplach, je to fakt jak pro debily.