Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zubni pohotovost Praha - kam ? nebo vydrzet ?

o Navštíveno 10324x o
o 29.12.2012, 21:15 | mrazik
Jak začali svátky, chytla mě šestka dole a nejdřív to jen bolelo při studeném, horkém nebo při jídle (asi jak se tam neco dostalo).Po chvíli to vždy odeznělo a jen jsem to trochu citil. Pak dáseň kolem zubu zbělala a při bolestivém čištění zubů z toho tekla krev. Koupil jsem něco v lékárně na zánět dásně.
Jenže dnes začal zub resp. plomba na dotek silně bolet/píchat. Ibalgin zatím zabírá, ale přemýšlím jestli vydržet až bude ordinovat zubařka kam chodím nebo dojet na pohotovost - nejblíže mám Krč. Děsím se toho, že na pohotovosti to rozvrtaj, nějak zaleopí a zhorší. Klidně pojedu na druhý konec prahy, jestli máte lepší pohotovost. Co myslíte ?

o 29.12.2012, 21:17 | TROY
nejsem z prahe ;) ale ono i to vyvrtání ti uleví pokud to bolí v místě kde je kaz apod
o 29.12.2012, 21:22 | Nismo.Power
Ve spaleny na jednicce, jinde v Praze vpodstate pohotovost nenajdes vsude te vykopnou tak nejak.....
o 29.12.2012, 21:24 | Lubak
Jo tak ono pohotovosti jsou někdy radost mrazi.-)

My jsem tyto svátky byli už 2x naposledy cca. před hodinou a půl:-)
o 29.12.2012, 21:29 | Lufas
vim ze ti to nepomuze:-) ale jsem rad ze jsem si dosel pred svatkama k zubarce a opravila mi vypadlou blombu...chtel jsem to odlozit na novej rok,ale pak jsem si rikal ze bych z toho zrani o svatkach nic nemel:-)

jinak treba my u nas ve meste nemame zadnou zubni pohotovost:-(
o 29.12.2012, 21:42 | Pekys | Upraveno: 2012-12-29 21:45:06
no zkusenost s pohotovostí je asi taková, že ti tam vyvrtaj díru, vytrhnou nervy a reknou at si dojdes ke svý zubarce at ti to zalepí. Na pohotovostí se s tebou nikdo srát nebude, proste bud ven, nebo nervy a dalsi na řadu.

Já bych vydrzel, pokud to jde. Pokud to už nejde, tak tam prostě budeš muset. Jsou snad dvě, Karlák, a Spálená. O obojích se předchází jedna horší pověst než u druhý. Moje zkušenost je se Spálenou.

edit: od bolesti to samo pomohlo, akortá je z toho mrtvej zub.
o 29.12.2012, 22:16 | pingu
2x na palackeho kdyz to tam jeste bylo tak ok a zkusenost se spalenou kam se to prestehovalo tak pred tremi lety me hodne bolel zub tusim 6 vlevo nahore pani odvrtala nacpala vlozku s nejakym sajrajtem co umrtví nerv no a ze to zabere ,tak za dve hodiny jsem tam prijel zas(zase chteli 90kc) ze je to horsi a nezabralo to protoze pani nedovrtala poradne takze znova ted ovsem poradne a dloooouho dloubala do nervu po tomto super zakroku jsem se nemohl zvednout z kresla a asi po 10ti minutach sezeni jsem se v pul ctvrty rano odpotacel do auta a nasledne jsem na ceste dlouhe 30km poprve v zivote zjistil co je to mikrospanek a hned dvakrat nastesti nic v protismeru nejelo.Jinak zub je dnes venku uz se s tim nedalo nic delat pani zub oddelala.pokud fakt nemusis nejezdi tam ja uz se tam bojim....
o 29.12.2012, 22:27 | Mr.Scully
Pohotovost má mizernou pověst, ale zase vydržet noc s bolestí zubu je skoro to nejhorší, co může člověka potkat...

Já byl na pohotovosti jen s uchem a jak všichni sockujou těch devět pětek, tak tam bylo krásně volno :-) a byl jsem daleko spokojenější než u normální doktorky, kde člověk čeká hodinu a záruku lepší péče nemá.
o 29.12.2012, 22:32 | KFL
Anebo vydrž do pondělka a zkus nějakou soukromou kliniku, např. dentaktiv.cz apod. Bolestivý případy většinou vemou a nacpou tě někam do rozpisu.

Akorát to bude něco stát.
o 30.12.2012, 01:16 | maresk | Upraveno: 2012-12-30 01:19:37
Krč silně nedoporučuju, nedávno jsem tam měl slušnej konflikt s "doktorem" kvůli přítelkyni bráchy mojí drahé polovice - ve zkratce: byli ve městě, chytl jí zub až moc a protože bráška požil, tak mi cca v 20:45 volali, jestli bych je tam mohl hodit, před 21:30 jsme byli u ordinace, sestra extrémně nepříjemná, doktor ještě horší, slečna z nich totálně na nervy, bráška velmi slušně požádal, zda by mohl být u ošetření, aby přítelkyni mohl zklidnit (z bolesti plakala), odpovědí mu bylo zabouchnutí dveří do obličeje, div ho netrefili, pan "doktor" měl problém ošetřit pacientku půl hodiny před koncem pracovní doby s tím, že je tam je 12 hodin, poté, co i na mě začal řvát, jsem mu v klidu a slušně řekl, co si o něm myslím, stížnost na neetické chování se aktuálně řeší s vedením nemocnice. takže za mě - můžeš-li vydržet, vydrž to nadopovanej, mě osobně už do Krče na pohotovost NIKDO NIKDY nedostane.

abych nedštil jen síru - s obyč. pohotovostí v Krči nemám problém - milí, vstřícní, o mou drahou polovici po píchnutí vosou (je silně alergická) se postarali naprosto skvěle, je škoda, že zubní kazí pohotovosti v Krči jméno.
o 30.12.2012, 12:19 | z0diaC
sežeň si od někoho Nimesil a vydrž to .... [ Link ] ten zabírá (aspoň mě) i od té největší bolesti zubu ....
o 30.12.2012, 16:33 | mrazik
Tak zatim se drzim, bolest se nezhorsila a s ibalginem i spim. Zatim to vypada, ze vydrzim :-) .
o 30.12.2012, 16:48 | TROY
;) mě když chyt zub tak 3 dny - poslední večer už mi nepomáhal ani led na zub tak tři výše zmíněné nimesily a zapít to 3 panákama vodky - po hodině jsem nic necejtil a ráno taky ne. Jen se pak doktorka ptala proč ten zub nereguje tak jsem jí to vysvětlil.
o 30.12.2012, 20:36 | Pekys
jo, kdyz nezaberou léky, dej slivovici. To je desinfekce, a po pár panácích ti bude nejaká bolest zubu nekde. ráno to bude ale dvojitý peklo :) Zub se probere, a k tomu i opice :)
o 30.12.2012, 21:02 | Lubak
Tak ještě mě napadlo co používala x let naše prababča a to na zuby, krvácející dásně atd. tak propolis (doma dělanej) nedám dopustit ničí záněty atd. a třeba na bolení v krku (vykloktat) a zabírá to fakt dobře.
o 30.12.2012, 21:02 | FBS
mě pohotovost pomohla, jde o to, že když se ti pod plombou uděla další kaz, kvuli puvodni plombě se udělá tlak, a to je to co bolí. Na pohotovosti mi udělala direčku do puvodní plomby a bolest IHNED odezněla, v týdnu jsem si zašel ke sve doktorce spravit ten zub pořádně a naprosta spokojenost... Zkušenost s pohotovostí v Brně :-)
o 30.12.2012, 23:02 | Luke_288
když se ti pod plombou udělá další kaz tak v první řadě vyměň zubaře...
o 30.12.2012, 23:04 | Fordik
Nedávno sem to tu taky řešil. Co se týče pohotovosti, tak je úplně jedno, na kterou z těch dvou co v Praze jsou, jdeš. Záleží koho chytneš jako doktora. Já chytil v Krči debila jménem Šnajdr (většina pohotovostních zubařů a sester už o něm taky slyšela) a taky sem mu řekl pěkně co si myslím. Před ním sem chytil doktorku, která vypadala, že umře dřív než stačí cokoli udělat. Ale naopak naposledy před pár týdny, jsem byl ve Spálený, kde sem naštěstí chytil mladou doktorku a ta byla super (oproti doktoru, kterého střídala a 4 lidi co k němu vlezli přede mnou do ordinace, jsem všechny slyšel brečet a křičet bolestí). Kámoš takhle před lety na doktora na pohotovosti vystartoval a co mi pak říkal, když sem ho vezl domů, proč a co se dělo,tak se divím, že toho doktora nezlomil vejpůl.
o 31.12.2012, 16:51 | FBS
To jsem právě na popud této zkušenosti udělal a nyní vidím že to jde všechno dělat i jinak :-) k zubařce teď chodím i rád.
o 31.12.2012, 17:57 | Luke_288 | Upraveno: 2012-12-31 17:57:54
přesně můj případ, celá rodina jsme chodili k jedný zubařce, sice se s ní dobře pokecalo, nicméně zamrzla v době dávno minulé a dál se "nevzdělávala" takže jsme vyměnili a pod všema plombama bordel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3741 sekund.