Navštíveno 2870x

Ahoj, opet je tu putovani s dinosaury a zvazuji, ze vytahnu rodinu na vylet, byl jste nekdo minule (tusim rok 2010)? Kde je nejlepsi si rezervovat mista, zvazujeme tu levnejsi (vzdalenejsi) variantu (4. podlazi) a jelikoz dinosauri jsou velci, tak si myslim, ez by cela scenerie mohla byt prehlednejsi (+budeme mit 3,5 letou dceru, tak aby se nebala)
date nejaky tip? Diky
Tak sem zatim rezervoval 3 mista tady nahore

25.12.2012, 20:30 |
Augi Taky jedeme s 5-ti letym synem a taky premyslim, kam to dat...
Ja myslim, ze spodni mista uplne vepredu budou moc blizko i kdyz zase to bude vetsi zazitek (kdyz budou chodit pred tebou), ale mam obavu, ze dcerka by se mohla bat...
dneska mi o tom říkala ségra, jestli tam nejedu, kouknu na to, kde jste to objednaly?

25.12.2012, 22:31 |
Augi

25.12.2012, 22:43 |
Pekys já jdu do klubovek, minule jsem byl v modrejch a bylo to v pohode, i kdyz blíz by to bylo určitě lepší. Horní řady žlutýho sektoru budou nejlepší. 113,112,111 ideál, je to z boku.
já tam budu taky, ale vařit pro vaše nenažraný huby :) Na klubovce

28.12.2012, 13:54 |
Daryl (A)
Jako pekys. Horni rady zlutejch

28.12.2012, 14:00 |
Augi Tak mám třetí řadu odshora ve 114 :-)
Tak my nakonec do modrejch prvni rada, bude na to videt zvrchu a myslim, ze nez zadni rady zluty, to uz radeji predni rady modry, kdyz to budou dinosauri (vysoky potvory)
Ale samo taky kvuli dceri, jelikoz nevime, jak se moc bude bat
Teď tu sedím a moc mě to neuchvátilo..=(
My se ted vratili a jsme nadseny,dcerce se to moc libilo
byl jsem a mooc hezký. Je to pro děti uplná pecka.
Taky jsem byl a urco zajimavy :)

19.02.2013, 18:15 |
Augi Mně i ženě se to taky líbilo, malej byl nadšenej, akorát když řval tyranosaurus Rex, tak se mě malej držel za ruku :-)
Za náma x dětí řvalo :DDD
ze Sky boxu super výhled, takže i to co navrhuješ bude paráda :)