Navštíveno 1500x

Mezi vánoci byl konečně za celý rok chvíle času na vlastní portfolio. Co na něj říkáte? www.lukmat.cz
Šlo mi jen o prezentaci na kterou můžu klienty odkázat, když budou chtít videt reference. Je tam prozatím jen pár referencí. Jen co opadne horečka mé angíny tak doplním :-) PS: Do konce roku je relativně času dost, tak kdyby někdo potřeboval mé služby, tak se za vánoční cewničky můžeme domluvit
Měl bych jednu výtku. Jak jsem rozklikl tvůj web, tak jsem okamžitě usoudil, že jsi zubní laborant a bylo mi divný, že je ta stránka tak malá. Teprve pak mi došlo, že je to jen jedna z referencí. Chtělo by to na tom webu nějak "uvést", aby to do dálky křičelo, že jsi web designer. Jinak v pohodě.
já bych tedy napřed dal nabízené služby / práce nahoru a pak až kontakt, a možná celé to doleva a vpravo reference, když se to dá na konec, tak to chvíli trvá, než člověk zjistí, očem ten web informuje.
Jak tam máš referenci a nahoře napsáno třeba to Zubní laboratoř, tak jsem myslel, že jde na tom webu o ní :-D
K mailu bych do tagu přidal rovnou předvyplněný předmět zprávy :-), chytrých telefonů bych dal možná do "chytrých" a nebo bych to dal dvouřádkově a vypsal tam i platformy, jakých se to týká.
Jinak web jednoduchý, a to se mi líbí, na Androidu to taky běhá :-)
Vsechyn weby se snazim optimalizovat i pro mobilni zarizeni :-)
hnedka je to teď lepší no a možná bych dal tedy ještě nad to portfolio nápis: Reference případně Ukázka mé práce nebo tak něco, aby to fakt bylo ještě jasnější, že nejde o zubní laboratoř :-) To je jednoznačné, portfolio se spíše používá v ekonomii -
[ Link ] proto jsem si původně pře přečtení názvu příspěvku myslel, že jde o něco ohledně financí a že přestáváš prachy ukládat/investovat :-D
A jinak kdyz se podivate na reference co an ne rikate? Mam se na to vysrat nebo pokracovat :-) Behem dnesniho dne pribudou dalsi

25.12.2012, 11:55 |
kuja Design je takovej obvyklej,neurazi a ani nenadchne.Jenom me zarazi hejbaci okynko referenci jako hlavni prvek stranky.Hlavni prvek stranky by melo bejt neco o tobe a jaky technologie ovladas.Pote,co nabizis za sluzby a reference jenom jako doplnek.Me by treba jako hlavni vec zajimalo,v cem si schopen web/aplikaci uplacat a jestli jde jenom o web/aplikaci jako balik a nebo je to i full service s domenou a hostingem.

25.12.2012, 12:10 |
hanx Je toho hodně na co poukázat, namátkou na první pohled:
- "optimalizovat pro mobilní zařízení" se dá web i bez toho, aby na PC vypadal stejně jako na mobilu - je to moc malé a moc okaté - spíš mi to přijde jako mobilní web který se dá prohlížet na PC, než obráceně
- vyloženě nemám rád, když si někdo jako reference dává nespuštěný web, je to sice běžný jev, ale ve to vždy vyvolává nedůvěru - znatelně rozdělit na reference spuštěné a v přípravě
- hlavní stránka člověka co tvoří weby by určitě neměla vypadat takhle, má tam být zřetelný úvod, nějaké informace atd. Reference má být jen část webu. Webová prezentace není jen o tom aby se potencionální zákazník podíval na reference, musí mít informační hodnotu
- reference: odkaz by neměl vést na samotnou stránku toho webu. Měl by vést na nějaký profil s více informacemi o konkrétní referenci - použité technologie, co všechno jsi dělal atd.
- fotogalerie táboru deštná je hrozná
- "dodáme Vám lepší práci" - co to má jako bejt? :)
- a jak jsem řekl, udávat jako referenci weby které mají do spuštění ještě daleko je prostě špatný
Ktery web mas na mysli :-) Pred spustenim :-) DEntal factory je komplet, jen klient si jeste nenaplnil obsah :-) dodame vam lepsi praci je jeho slogan :-)
Popravne nic zazracneho, co by se nedalo napr na webrthu nakoupit od studentu za par Kc.
A kdo říká, že to dělám za majlant :-) Mam to jako konicek a privydelek, takze ceny mam srovnatelne se studenty :-) S tim rozdilem ze narozdil od studentu dodam fakturu :-D
Jasne chapu. Spis me prijde lepsi soustredit se bud na kodovani, nebo na grafiku. Malokdo zvladne oboje na kvalitni urovni. Kolikrat je v zajmu vysledu pro klienta lepsi grafiku nakoupit od profika, nez se snazit o vlastni tvorbu...
Vidis a ja zvladam obstojne a nikdo si nestezuje :-)

25.12.2012, 19:55 |
nome mě se to líbí je to takové jednoduché a přehledné ale určitě prohodit umístění referencí a informací o tobě,
ty bych navíc zvýraznil takhle to trhá oči jen na reference.
jako výchozí referenci bych dal nšco co tam pasuje graficky třeba ten nuvalux místo toho zubaře
jinan není moc co hodnotit protože obsah je minimální