Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: MS EXEL rada :)

o Navštíveno 1328x o
o 19.12.2012, 07:42 | Knightey-
Podle fotky to snad bude jasnejsi. Ja uz si to nepamatuju ze skoly poradne a nic moc jsem poradne ani nevyguglil :)
Jak udelat pomoci podminek vyreseni teto tabulky?

Potrebuju porovnat hodnotu v 3 bunkach: STAVAJICI, AAA, BBB - ta ktera bude nejlevnejsi, tak vlozit nadpis do bunky v sloupecku nejlevnejsi a zaroven porovnat tu nejlevnejsi hodnotu se stavajici hodnotou a vlozit to do bunek ve sloupci rozdil.
Cili tam bude o kolik je stavajici levnejsi nez nejlevnejsi z kombinaci AAA a BBB a nebo kdyz je drazsi stavajici, tak o kolik nez nejlevnejsi z tech AAA ci BBB.
Ufff, snad je to alespon trochu pochopitelne :)

foto k příspěvku  od Knightey-

o 19.12.2012, 08:22 | tmx.806
O2: =MIN(L2:N2)
P2: =L2-MIN(L2:N2)
o 19.12.2012, 09:04 | Knightey-
Dekuji.
Ten rozdil je dobre, stim uz si pohraju.
Ale ten sloupecek nejlevnejsi, takhle mi to tam zobrazi prave jen hodnotu, ja chtel aby prave podle te hodnoty to tam napsalo jestli je to AAA, BBB, ci STAVAJICI misto te hodnoty. Je toto mozne?
o 19.12.2012, 09:28 | tmx.806
=INDEX(L1:N999;1;POZVYHLEDAT(MIN(L2:N2);L2:N2;1))
o 19.12.2012, 10:21 | Knightey-
Tady jsem cervene vyznacil nektere divne vysledky v rozdilu.
A ve sloupecku nejlevnejsi to taky neni to prave orechove, nasimuloval jsem moznosti ktere muzou nastat a pise to, ze neni k dispozici.
Jinak alespon poradny pokrok ku predu :)

foto k příspěvku  od Knightey-

o 19.12.2012, 11:14 | tmx.806
mas to v mailu... ;)
o 19.12.2012, 11:21 | Knightey-
Dekuji mockrat :)
Kluk jeden sikovna :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3835 sekund.