Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Viper SRT 2013

o Navštíveno 1770x o
o 18.12.2012, 16:46 | tomi666
Tak co komu se líbí, u mě teda zklamání.. zepředu mi to připomíná křížence Lotusu a Ferrari a v zadní části vidím Aston Martin.. Aspoň ten interiér se docela povedl, na ty Émerické poměry :)

[ Link ]

o 18.12.2012, 16:47 | tomi666
Kam jsem to debil dal :( omluva a prosím o přesunutí..
o 18.12.2012, 19:41 | Thullo
No mě se teda líbí dost, ale pravda je, že z toho American Muscle stylu úplně vypadl... :o( ale mít ho v garáží, nezlobil bych se!
o 18.12.2012, 19:56 | 1kw | Upraveno: 2012-12-18 19:56:59
Předek jak nějaké ferrari a jak píše Thullo z Muscle car se stal spíše Super sport..

Kdybych si měl vybrat tak spíše tohle :)

foto k příspěvku  od 1kw

o 18.12.2012, 20:06 | JP
Mě se teda líbí, nepřijde mi že by ztratil Viperstyl, možná ty přední světla maj design co se k Viperu nehodí (čekal bych spíš nějaký "horizontální"), ale kdyby na tom nebyl znáček a měl bych hádat co to je, tak bych neváhal ani vteřinu. Viper celkově nikdy nebyl takovej ten klasickej musclecar, vždycky to byl designově spíš placatej supersport.
o 18.12.2012, 21:37 | MAX
Zadek je OK, haubna trochu "přeprolisovaná"..
o 18.12.2012, 22:12 | Nismo.Power
mě se rozhodně líbí a viper styl to fakt neztratilo ani omylem....

viper nikdy nebyl muscle car odjakživa je to super sport s nekompromisnim výkonem a kroutákem obrovskýho motoru a přitom obrovskou přilnavostí v zatáčkách.... zezačátku byl teda viper spíš zabiják protože to nemělo jedinou elektroniku a chybu to neodpustí, ale vývoj a povídání o tomhle novym sem sledoval a techologicky a aerodynamicky hlavně to je velmi povedený auto :)

každopádně v interiéru bych v takovymhle autě klidně oželel nějaký LCD apod pitchoviny jenže dneska je to prostě už povinnost asi to mít....
o 18.12.2012, 22:19 | Nismo.Power
o 18.12.2012, 22:24 | fredy
mě to teda připomíná klasický evropský /německý/ styl alá audi R8 /interier/ světla mercedes a zadek audi nebo ten aston - možná na živo bych se posadil na ordel, ale na obrázku teda čekal bych něco odlišného. Ještě mě ten čumák hodně připomíná Maserati GranTurismo...
o 19.12.2012, 03:17 | Martyn
1kw joo presne tenhle je vzhledove kulervouci, moooc libi.. Ale doma bych to snad radsi ani nechtel:D resp mozna jako nejake 8me auto v risi snu:D ale svezt bych se chtel nekdy..
o 19.12.2012, 03:23 | Martyn
Kurna koukam ze vubec nejsou uz tak nedostupny, snad me nenapadne zas nejaka pitchovina na jare:DDD
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3252 sekund.