Navštíveno 1770x

Tak co komu se líbí, u mě teda zklamání.. zepředu mi to připomíná křížence Lotusu a Ferrari a v zadní části vidím Aston Martin.. Aspoň ten interiér se docela povedl, na ty Émerické poměry :)
[ Link ]
Kam jsem to debil dal :( omluva a prosím o přesunutí..
No mě se teda líbí dost, ale pravda je, že z toho American Muscle stylu úplně vypadl... :o( ale mít ho v garáží, nezlobil bych se!

18.12.2012, 19:56 |
1kw | Upraveno: 2012-12-18 19:56:59
Předek jak nějaké ferrari a jak píše Thullo z Muscle car se stal spíše Super sport..
Kdybych si měl vybrat tak spíše tohle :)

18.12.2012, 20:06 |
JP Mě se teda líbí, nepřijde mi že by ztratil Viperstyl, možná ty přední světla maj design co se k Viperu nehodí (čekal bych spíš nějaký "horizontální"), ale kdyby na tom nebyl znáček a měl bych hádat co to je, tak bych neváhal ani vteřinu. Viper celkově nikdy nebyl takovej ten klasickej musclecar, vždycky to byl designově spíš placatej supersport.

18.12.2012, 21:37 |
MAX Zadek je OK, haubna trochu "přeprolisovaná"..
mě se rozhodně líbí a viper styl to fakt neztratilo ani omylem....
viper nikdy nebyl muscle car odjakživa je to super sport s nekompromisnim výkonem a kroutákem obrovskýho motoru a přitom obrovskou přilnavostí v zatáčkách.... zezačátku byl teda viper spíš zabiják protože to nemělo jedinou elektroniku a chybu to neodpustí, ale vývoj a povídání o tomhle novym sem sledoval a techologicky a aerodynamicky hlavně to je velmi povedený auto :)
každopádně v interiéru bych v takovymhle autě klidně oželel nějaký LCD apod pitchoviny jenže dneska je to prostě už povinnost asi to mít....

18.12.2012, 22:24 |
fredy mě to teda připomíná klasický evropský /německý/ styl alá audi R8 /interier/ světla mercedes a zadek audi nebo ten aston - možná na živo bych se posadil na ordel, ale na obrázku teda čekal bych něco odlišného. Ještě mě ten čumák hodně připomíná Maserati GranTurismo...
1kw joo presne tenhle je vzhledove kulervouci, moooc libi.. Ale doma bych to snad radsi ani nechtel:D resp mozna jako nejake 8me auto v risi snu:D ale svezt bych se chtel nekdy..
Kurna koukam ze vubec nejsou uz tak nedostupny, snad me nenapadne zas nejaka pitchovina na jare:DDD
[ Link ]