Navštíveno 1698x

Nezvratnaku jsem fanda a ani jsem nevěděl, ze už je pokračování
Za mě dobrý
Jojo petka ;) ale uz je vic jak rok :)
Mě spíš baví, jak ty triky dělají
[ Link ]
Ty vado, fakt mazec... kolik druhů brutální smrti si někdo vymyslí :o)
Dudelina:Vždyť to je stejný video jako dával Zdeny60.

18.12.2012, 13:42 |
AR ten horký ter nebo co to bylo do ksichtu celkem krute;)
Nejsem si jistý u té scénky s padajícím autobusem jestli člověk co je uvnitř spadne na spodek busu?Fyzika mi moc nešla,ale zrovna mi to nějak prošlo hlavou.

18.12.2012, 19:24 |
AR No teoreticky by neměl. pokud by padali vedle sebe ve vakuu tak by padali stejně, v tomhle případě by měl zustat +- tam kde byl, ale asi to chtěli dramatiččější, vylezl z hajzlu, byl nakloněny bus tak začal padat a pak když začal padat bus tak co s nim ;)

18.12.2012, 19:47 |
JP Já myslim že by teoreticky pomalu padat měl kdyby to byla větší vejška (=větší rychlost a delší doba), protože ten autobus brzdí aerodynamickej odpor, zatímco jeho uvnitř ne. Ale možná mě někdo znalejší opraví:)

18.12.2012, 20:22 |
AR No ale jeho taky brzdí odpor vzduchu, pravda jeho styčná plocha na vzduch je menší než čelní plocha busu, ale ten to zase vyváží mnohonásobně větší hmotností...ale na fyziku machr nejsem takže je možné že melu kokociny ;)
jojo tohle je dobrý díl, ještě lepší je to masakr v kině ve 3D tak 4tá nebo 5tá řada, zatím nejlepší 3D film na kterým jsem byl, efekty stojí fakt za to
v 3D to musí být masakr :D
to teda byl, fakt nářez, jak říkám nejlepší 3D co jsem zažil a to že chodím do kina hodně

18.12.2012, 21:37 |
JP | Upraveno: 2012-12-18 21:39:55
AR: jeho právě nebrzdí odpor vzduchu, on je vevnitř v autobusu kde nefouká:). Když jede ten autobus 100 po dálnici a někdo v něm jde uličkou, tak ten člověk při tý chůzi taky nepřekonává 100km/h odpor vzduchu, protože to za něj dělá čelní sklo a ta síla působí na autobus, ne na něj...

18.12.2012, 23:35 |
AR JP: no ale to je zase ideální stav, otevřené okna, dveře atd. tam nějaky tlak udělají. Ovšem snad skoro všude kde je nějaká taková padací scéna tak se většinou vozidlo nejprve nakloní, chvíli visí aby osoby stihly napadat na předek/zadek/bok atd podle toho jak visí a pád byl pak mnohem dramatiččtější ;) ale mohl by se vyjádřit něký fyzik a spočítat to ;)