Navštíveno 2284x

Ahoj.
1.Chlapci jak jistě víte koncern VW trpěl na špatný materiál uvnitř auta co se týče jeho plastových dílů. Konkrétně se bavim o Golf IV, kde se "loupala" barva kolem nastavení ventilátoru,na středovým panelu kolem radia apod. Čim to upravit tak aby to vypadalo k světu? Polepit folii? Nastříkat?
2. Auto jsem trochu naboural kdy se to nepatrně zohybalo v rámu celé karoserie. Srovnalo se to na stolici ale kolem dveří už to netěsnení tak jako před tím. Dveře jsou už na maximum upravený tak aby to doráželo. Je nějaká možnost jak udělat lepší utěsnění kolem dveří? Nefouká a neteče dovnitř,ale vzduch při jízdě je hlasitější a je to takové..nepříjemné.

17.12.2012, 23:47 |
1kw Také jsem přemýšlel jak lépe utěsnit dveře (mám také bořku) a napadlo mne podlepení gum dveří tak aby to lépe doléhalo. Nic jiného asi nevymyslíš.. :)
A jinak plasty nastříkat lze ale musí se řádně odmastit povrch (u strukturovaných plastů velký problém) a použít primer na plasty jinak se to loupe.

18.12.2012, 01:33 |
vomy7 Plasty stříkat jde, ale jednou jsme to dělali na Laguně I(často se u nich loupe plast kolem ofuku čelního skla) a už nikdy víc. Dělali jsme to snad na 10x, vždycky jsme odmašťovali, odmašťovali a stejně to udělalo oka. Jde to, ale je to peklo.
Aha. Nejspíš to ale nechám radši někde polepit folii. To by mohlo vypadat i držet líp.. :)
ad 2) řeším něco podobnýho a už jsem z toho na palici. Ze dne na den mi přišlo, že je auto nějak hlučnější a kolem dveří u řidiče, možná i u spolujezce, jde víc aerodynamickýho hluku do interiéru. A za boha nevím kudy. Přitom s autem se nic nestalo. Jsem už z toho na nervy :).
Už jsem uvažoval nad tím, že je to třeba jiným zimním klimatem :). Nezbyde mi nic jinýho než dveře rozebrat.
I když stejně to nejspíš bude mým hnidopišstvím a jenom se mi to zdá :) a nezbyde mi nic jinýho než se nervovat a snažit se identifikovat místo vniku hluku :D a nebo najít stejný auto a zkusit se s ním projet...