Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyčištění kožené sedačky - kdo a za kolik???

o Navštíveno 1218x o
o 16.12.2012, 10:59 | Klobouk
Ahoj vespolek,
po stěhování nastala dlouho odkládaná akce jménem vyčištění gauče. Přesněji rohové pohovky v kombinaci krémová kůže/koženka o celkové délce cca 5 metrů. Hledám tedy někoho kdo by na to měl náčiní a přijel by to poladit. Byt je na Praze 4. Zatím sem prošel pár webů a do dvou firem zavolal,ale odhadovaná cena 3 či spíše 4 tisíce mě zrovna nenadchla. Nemá někdo nějaký ověřený tip kam se obrátit?? Fakturu rozhodně nepotřebuju.:-) Předem díky.

o 16.12.2012, 20:12 | ebeerman
3-4 tisíce?Je to ,,jen,, gauč:) [ Link ] například.
o 16.12.2012, 20:51 | Zdeny60
A proč si to neuděláš sám??? Já to dělám každý rok před vánocema. Máme žlutou kůži, koupeno vr. 1999 a po 13 letech jako nová.

Trik je v tom, že vezmu teplou vodu, mejdlo s jelenem, houbu a vydrhnu. Nebudeš se stačit divit, jako tohle silně alaklický mejdlo vyčistí světlou kůži. Pak to vysuším, nechám doschnout do druhýho dne, vezmu přípravek na kůže na bázi včelího vosku, natřu, vyleštím a rok mám klid. Mohu doložit. Dovez mi to, za 3ku ti to rád udělám:-)))
o 16.12.2012, 23:30 | Klobouk
Sam sem si ho cistil jednou asi tri roky zpet. Zabil sem tim prakticky komplet cely den a zada sem myslel ze mam prerazeny vejpul. Mozna ze castecne by to urychlil ucinejsi pripravek nez sem mel,ale myslim ze ne zas tak zasadne... Ono po roce mas urcite ten gauc vyrazne cistsi nez ja ted po trech letech.
o 16.12.2012, 23:38 | AllInOne
Jako Zdeny, mydlo s jelenem dela kouzla, cistil jsem sedou kuzi v aute a pecka. A pak namazat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.