Navštíveno 1602x

16.12.2012, 10:52 |
Zbyna | Upraveno: 2012-12-16 10:53:57
Ahoj, nasel by se nekdo kdo by mi poradil s nastavenim wifi kamery. Pres kabel mi jede v pohode, a kdyz se pokusim kameru pripojit do site tak proste nejde.
Poradi nekdo? Jestli se v pocitaci nemusi neco povolit nebo tak neco?
Diky Zbyna

16.12.2012, 12:25 |
Zbyna ? Nerozumim

16.12.2012, 12:27 |
Ravo Pokud ti to jede přes kabel a nejede přes wifi, tak vidím problém ve slabém signálu nebo autentifikaci do wifisítě. Osobně bych tipoval tu šifru, některý kombinace AP a klienta (v tomto případě kamery) neumí šifrovat při určité kombinaci, i když se tak tváří.
Takže vypni na AP šifrování a MAC filtr na klienty (jeslti ho máš zapnutý) a zkus se spojit. Pokud se nespojíš, tak není signál. Pokud se spojíš, tak postupně zapínej šifrování (WEP, pak WPA) a nakonec si zjisti MAC adresu kamery a přidej si ji do Allow listu na AP (pokud to používáš)

16.12.2012, 13:14 |
Zbyna Děkuji za radu. Akorát moc se v tom nevyznam, kde vypnu to šifrování a ty mac filtry? Mohl by jsi mě nějak navect?
Signálem to nebude jsem hned u modemu.
Díky Zbyna
šifrování a filtr MAC adres nastavíš/vypneš ve wifi modemu/routeru v jeho nastavení/setings ;-) Pro sichr si před nějakou úpravou udělej zálohu jeho aktuálního nastavení, to je tak v jeho nastavení...

16.12.2012, 15:20 |
Zbyna Tak jsem pripojil modem k pocitaci a kamera najednou funguje, ale kdyz modem odpojim tak zas nejde.
Koukal jsem do tech nastaveni a jsem z toho docela jelen teda.