Navštíveno 1814x

15.12.2012, 21:08 |
motyc Ahojte všichni, sháním pro moji máti nějaký telefon. Dosud vlastnila Samsung 5830 Star, aspoň doufám, že je to to správné označení. Je poměrně nenáročný uživatel. Rád bych pro ni něco menšího s androidem. Nepohybuju se v tom, co se dá teď rozumné sehnat. Já vlastním HTC sensation, tak mě napadlo se poohlédnout po něčem menším od HTC, protože já sám jsem s ním spokojen. Pokukaval jsem po Wildfire S. Rád bych něco, co není nějak náročné na ovládání. Cenovku bych si představoval kolem 3tis. Kč.
Můžete mě prosím podpořit v mé myšlence nebo mi ji vyvrátit? :) Děkuji za každou řadu.
taky vybírám a nejspíš půjdu do
[ Link ] moje není nějak náročná jen to chci ať si můžeme psát přes talk
ps: Wildfire S má procesor 600MHz ten samsung 800MHz a oněco málo lepší baterku
ceny jsou už dost dole, tak bych se podíval po tomhle
[ Link ] mám ho od léta kdy stál asi 7500,- a nemůžu na něj říct nic špatného, denně používám maily (exchange), hovory, fotoapárt, web ...

16.12.2012, 08:33 |
Erár | Upraveno: 2012-12-16 08:35:38
Mám HTC Desire C a absolutní spokojenost :)
U foťáku sice chybí blesk, ale na denní fotky dobrý. Ovládání skvělý. Manžel má taky HTC, takže u nás byla jasná volba.
zdarec,taky bych volil Samsung,konkretně:
[ Link ] má ideálni velikost displaye 3,5 palce,baterku má 1350mAh,5-mp foťák s auto. ostřením a krom toho je hodně odolný na nárazy a vodu snese taky-osobně odzkoušeno! :o)
Puvodně měla moje přítelkyně HTC nejaký menší model a katastrofa,hlavně baterka tam nic nevydržela.. zkus sehnat model Samsung Galaxy Ace-La´Fleur..ten se ženám líbi kvuli potisku květin a má jednoduchý a přehledný menu,které si beztak může přizpusobit dle vlastních představ..

taky jsem řešil a v pátek jsem koupil tohle:
[ Link ] - celočerná verze

16.12.2012, 20:01 |
/// MiŠeL /// | Upraveno: 2012-12-16 20:02:19
Ace už je historie 278 MB ram je hodně málo a procesor ARMv6 taky nic moc
a co třeba Xperia Go Yellow,viděl jsem ho naživo a ta žlutá se s fotkou vůbec nedá srovnat..nemít Iphone,asi bych o něm i uvažoval..

17.12.2012, 12:08 |
EFCA nebo xperia u (st25i) se svítícím proužkem ;o)
all: vidíte ? promluví ženská EFCA a vybere to co mi poradili .o) viz. o pár řádek vejš

17.12.2012, 13:27 |
EFCA MazliG: já ho radim jen proto, že ho sama mám :o) Až ho bude mít, doinstaluj JuiceDefender a bude spokojená si myslim.
EFCA: jj, dostane ho k vánocům, zatím mám 2 kousky Lumie 710 - takže jsem na windows-phone - asi bych si ho už znovu nekoupil .o( tak jsem jí zkusil sony. Uvidíme.

17.12.2012, 13:41 |
EFCA no většinou nejsme na tel. náročný, takže by jí to mělo stačit - já ho mám jako služebák, takže z 95% na volání, semtam sms, na net skoro nelezu, sports tracker na tom šlape a s tím JD mi vydrží i 4 dny bez nabíjení

19.12.2012, 21:07 |
motyc tak nakonec jsem koupil Vodafone Smart II, poměrně dost toho umí za docela směšné prachy :)
Ted sem koupil manželce Galaxy ACE a je spokojená.Velikost akorát..
dnes mi přišel ten Samsung galaxy mini 2 a sem nadšený co to všechno utáhne :-)