Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > autochip.cz zkusenosti

o Navštíveno 2018x o
o 15.12.2012, 09:43 | johnnypor
Ahoj mate nekdo zkusenosti s autochip.cz Praha?Obcas maji akce treba 40% sleva na chip,chtel bych upravit 1.9tdi.Dekuji za reakce

o 15.12.2012, 12:28 | Lu82 | Upraveno: 2012-12-15 12:29:28
nebrat, čip jsem od nich sem mněl (cca 3měsice). Pak jsem udělal nějaky změny v hardwaru motoru a jel sem k TDIfunovy a ten se nestačil divit co a jak bylo v jednotce nastavene. Nic nebylo udělano z rozumem, vše bylo vyhnany do maxima a to takovym stylem že i čidla (např.tlakové) nepoznalo větší tlak a tudiž hrozilo realně i poškozeni minimálně turba.

Za mně nebrat, prostě nalejou a zbytek jak dlouho to pojede atd. už je nezajíma
o 15.12.2012, 12:39 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Bud to budes mit poradne nebo se slevou 40% :-D
o 15.12.2012, 16:27 | prohifi.cz
Jednou jsem u nich byl a už nikdy s nima nechci mít nic společnýho.
Takový chování jsem ještě neviděl. Tahal jsem z nich přes týden zpět peníze a jenom samé lhaní a výmluvy. Nakonec jsem tam zajel s kamarádem osobně a asi už dostali strach, tak vše vyplatili na ruku.

Člověk, se kterým jsem tenkrát jednal v Běchovicích, by si za svojí aroganci zasloužil zavřít.
Těmhle šaškům se opravdu vyhni obloukem!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.