Navštíveno 1381x

14.12.2012, 16:41 |
1kw Po předchozí instalaci Win mi na disku zůstalo pár GB souborů které nejdou smazat (k provedení této akce je nutné oprávění - jsem Administrátor). Jediné co se mi podařilo tak přesunout to do jedné složky...
Poradí někdo jak nebo čím smazat..? Nabootovat do dosu..? mám W7
Thx :)

14.12.2012, 19:16 |
Pekys co nabootovat ve stavu nouze a pak to zkusit smazat?
zkusit stav nouze, nebo zaručené řešení, nabootovat z cd nějakou live distribuci linuxu, připojit si disk a pak to odmazat.
Co to je za soubory?

14.12.2012, 19:42 |
1kw | Upraveno: 2012-12-14 19:49:53
Nouzák také nepomohl :(
Spíš jestli někdo neví o nějakém BOOT CD které obsahuje file manager nebo něco na ten způsob. Už jsem jich několik zkoušel a jako napotvoru tam nic takového nebylo..
Edit: Je to záloha po upgradu Win - Instalátor Win přesune složky "Windows", "Program files" a "Dokument and Setings/Users" do složky Windows.old. Jsou to asi 2 instalace. Něco se podařilo smazat ale i tak je to několik giga..

14.12.2012, 19:46 |
nome

14.12.2012, 21:04 |
vomy7 Já bych to viděl na stažení LiveDVD třeba Ubuntu, ty jsou poměrně uživatelsky přívětivý a tam to smáznout, Linux obvykle vidí všechny soubory :)

14.12.2012, 22:45 |
KFL Všichni jdete s kanonem na komára a přitom to umí smazat přímo Windows samotný :).
[ Link ]

14.12.2012, 22:59 |
1kw KFL: Super, až na to že to takovou položku jsem tam nenašel. :( Mám to na disku už delší dobu tak budu muset zkusit nějakou live linux distribuci nebo něco na ten způsob..
Ultimate boot cd znám a pokud si vzpomínám tak tam žádný file manager není ale už je to pár let, co jsem s tím pracoval... zítra si s tím pohraju.
Stačilo by někde najít klasický Dos + ntfs driver.
Díky všem za snahu! :))

23.12.2012, 21:37 |
1kw Tak konečně na to byl čas a podařilo se. :)
Tak kdyby někdo řešil stejný prolém tak si stačí stáhnout Ultimate Boot CD
[ Link ] vysmahnout na CD, nabootovat a pomocí nástroje PARTED MAGIC už to šlo skoro samo.. :)
...mě na tohle zabírá softík Unlocker...pozdě :-)