Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Win problem - smazání souborů

o Navštíveno 1381x o
o 14.12.2012, 16:41 | 1kw
Po předchozí instalaci Win mi na disku zůstalo pár GB souborů které nejdou smazat (k provedení této akce je nutné oprávění - jsem Administrátor). Jediné co se mi podařilo tak přesunout to do jedné složky...

Poradí někdo jak nebo čím smazat..? Nabootovat do dosu..? mám W7

Thx :)

o 14.12.2012, 19:16 | Pekys
co nabootovat ve stavu nouze a pak to zkusit smazat?
o 14.12.2012, 19:39 | dr MARTINS
zkusit stav nouze, nebo zaručené řešení, nabootovat z cd nějakou live distribuci linuxu, připojit si disk a pak to odmazat.
Co to je za soubory?
o 14.12.2012, 19:42 | 1kw | Upraveno: 2012-12-14 19:49:53
Nouzák také nepomohl :(

Spíš jestli někdo neví o nějakém BOOT CD které obsahuje file manager nebo něco na ten způsob. Už jsem jich několik zkoušel a jako napotvoru tam nic takového nebylo..

Edit: Je to záloha po upgradu Win - Instalátor Win přesune složky "Windows", "Program files" a "Dokument and Setings/Users" do složky Windows.old. Jsou to asi 2 instalace. Něco se podařilo smazat ale i tak je to několik giga..
o 14.12.2012, 19:46 | nome
[ Link ]

tady by mělo něco bejt
o 14.12.2012, 21:04 | vomy7
Já bych to viděl na stažení LiveDVD třeba Ubuntu, ty jsou poměrně uživatelsky přívětivý a tam to smáznout, Linux obvykle vidí všechny soubory :)
o 14.12.2012, 22:45 | KFL
Všichni jdete s kanonem na komára a přitom to umí smazat přímo Windows samotný :).

[ Link ]
o 14.12.2012, 22:59 | 1kw
KFL: Super, až na to že to takovou položku jsem tam nenašel. :( Mám to na disku už delší dobu tak budu muset zkusit nějakou live linux distribuci nebo něco na ten způsob..

Ultimate boot cd znám a pokud si vzpomínám tak tam žádný file manager není ale už je to pár let, co jsem s tím pracoval... zítra si s tím pohraju.
Stačilo by někde najít klasický Dos + ntfs driver.

Díky všem za snahu! :))
o 23.12.2012, 21:37 | 1kw
Tak konečně na to byl čas a podařilo se. :)

Tak kdyby někdo řešil stejný prolém tak si stačí stáhnout Ultimate Boot CD [ Link ] vysmahnout na CD, nabootovat a pomocí nástroje PARTED MAGIC už to šlo skoro samo.. :)
o 23.12.2012, 23:24 | crestik
...mě na tohle zabírá softík Unlocker...pozdě :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.32 sekund.