Navštíveno 2310x

12.12.2012, 16:54 |
Sau Vím že tu spousta lidí žere Top Gear, pokud by sa někdo chtěl pokusit zůčastnit sa natáčení v tom jejich studiu, možete si zkusit o lístky požádat tady tu :
[ Link ] Je to oficiální nabídka od BBC, lístky sů zadarmo, akorát žádostí je samozřejmě x-násobně víc jak volných míst, takže je to o štěstí.

12.12.2012, 18:02 |
KFL Ty potvory mi neposlaly info, předtím mi přišlo dvakrát. Díky za tip ;).
Stejně mě zase nevyberou, ale třeba jo :D.

12.12.2012, 18:08 |
Sau No oni v něm psali že "this email has been sent entirely at random to our reserve list only" :)
Samozřejmě v to moc nevěřím, ale tak, třeba sa štěstí usměje :)

13.12.2012, 08:32 |
Bucci no nevim, pro mě je vejlet do Londýna na otočku na několika hodinový natáčení vcelku luxus :-)

13.12.2012, 16:13 |
Sau Proč luxus ? Za litr si tam aj zpátky + max dva dny dovolené. Beru všema deseti :)

13.12.2012, 17:28 |
Bucci Sau: tak pokud si letenku koupíš 6 měsíců dopředu, tak možná, navíc nepoletíš na žádný velký letiště ale někam na asfaltovou dráhu 70 km od Londýna... atd...

13.12.2012, 18:19 |
Sau | Upraveno: 2012-12-13 18:20:32
Bucci : Na internetu a mezi běžnými smrtelníky koluje ohledně létání mnoho polopravd, nepravd a mýtů :)
Proč bych měl chtět letět na velké letiště ? Jak z Lutonu tak z Stansteadu a Gatwicku sa dostanu za doslova pár liber busem přímo do centra Londýna za ne o moc delší dobu jak metrem z Heathrow (letiště City nepočítám, tam sa běžně nelétá). A ve skutečnosti sů najlevnější letenky ca 2-6 týdnů před odletem, půl roku dopředu sů daleko dražši.
Neco sem sa už letadlem nacestoval, vím jak to chodí ;)
No já se taky něco nacestoval a jak Stansted, tak Gatwick znamená litr jen za autobus/vlak do Londýna a zpět. Zpáteční letenka tak 1500, do toho metro, ubytko na jednu noc v nějaké špíně za další litr...
Do Londýna létám často, letenky jsou levný, ale myslet si, že v horizontu třeba měsíce nebo dvou půjde zařídit výlet za dvojku nebo trojku je naivní ;-)

13.12.2012, 20:40 |
Sau | Upraveno: 2012-12-13 20:43:16
Mr.Scully : Zcestovalý možná si ale zkušený moc teda asi ne :) Není ani snad nic lehčího jak v horizontu 3-6 týdnů zařídit výlet za "dvojku nebo trojku" :)
Easybus jezdí z centra Londýna na všechny 3 "low-cost" letiště a zpátečku není problém kůpit za 4 libry.
Když sa dívám teď na letenky tak třeba Brno - Stansted, tam 22.1, zpátky 23.1, cena 714 Kč.
Přespání, pokud nevyhledáváš zrovna Hilton není problém v hostelu za téměř pár desetikorun, max. pár stovek. To bych si ale spíš ankombinoval pokud možno přílet brzo ráno a odlet pozdě večer, abych spat nikde nemosel (popravdě ale, kdybych přespat mosel, já osobně bych přebačoval spíš asi v letištní hale)
Sau - je fakt, že já jel vždycky vlakem, protože byl dvakrát rychlejší než bus :-) Takže pokud jde z Gatwicku jet autobusem za 4 libry, tak OK, nevylučuju to :-)
V letištní hale jsem spal minule, protože mi letělo letadlo v pět ráno a nic moc to nebylo, ale přežít se to jakžtakž dalo :-) Jinak v Londýně vždycky bydlím někde na deseti metrech čtverečních, ale je fakt, že odmítám společné pokoje, nechci s cizinci sdílet svoje foťáky a kamery :-) A jednolůžák (sebehnusnější) jsem pod 30 liber nesehnal.

13.12.2012, 21:23 |
Sau Jo, vlak je rychlejší a pohodlnější určitě, ale právě taky násobně dražší. To už je o prioritách.
Že spaní na letišti nic moc není cítils správně, přesně takové to je :) Jasan, mět u sebe cokoliv drahého, jak ty ty foťáky, v hostelu bych sa přespat asi zdráhal taky, to je fakt. Stejně tak sehnat běžně ubytko pod 30 liber v klasickém hotelu uplně snadno taky nejde, pravda. Ale nic z toho by sa právě třeba ma netýkalo, takže bych mohl v tomto ušetřit.
Nicméně je to asi beztak zbytečné řešit bo šance že někoho tu z nás vyberů je asi poměrně dost malá :) Zasy by to ale pro ma byl malý trénink na akci na kterů sa chystám do Anglie na začátek červenca, enom pár desítek km od místa kde sa točí Top Gear a už teď sa nemožu dočkat :)