Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: prosím radu jak na vira

o Navštíveno 1216x o
o 12.12.2012, 12:43 | Petura | Upraveno: 2012-12-12 12:45:38
v síti mi lítá nějakej šmejd a nevím jak na něj, oficiálně zakoupený a aktualizovaný Symantec nic nevidí, Kaspersky a MS Virus scan taky nic :(
ale jde o to, že můžu namapovat síťový disk, ale místo ikony disku je ikona složky, kterou nelze otevřít. Já ani kolega už si nevíme rady - nápady už došly. Navíc se mi to stává i s USB disky. Prostě ikona disku vypadá jako složka a nejde otevřít, ale jak udělám na pološe shortcut s cestou co se má otevřít tak to funguje.

foto k příspěvku  od Petura

o 12.12.2012, 17:08 | dr MARTINS
ten síťový disk musí být na nějakém stroji. Předpokládám že to neni windows stroj, jinak bys pustil antivirák na něm. Takže by to mohlo být na nějakém linuxovém stroji. Takže se na ten stroj normálně přihlásit přes putty, winscp nebo něco takovýho jako root a pak jít do tý složky kterou potřebuješ a zkusit ručně vymazat co se ti nebude zdát. Jestliže to je opravdu na linuxu tak je vyhráno.

Kdybys to chtěl řešit ze svého počítače tak bych tam zkusil hodit na ESETa zkušební verzi a pak by se vidělo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.