Navštíveno 2126x

Delal jsem uklid v papirech a narazil jsem na slozenku, kterou mam z chorvatska z 2011/8. Byl to flastr za parkovani :( Bohuzel slozenka nejde uhradit ze zahranici. Byl jsem s ni v bance a nepomohli mi. Tak se ptam maji v ch nejakou promlceci dobu? Nerad bych pri dalsi navsteve byl nemile prekvapen a nenaparili mi nejaky penale....

12.12.2012, 09:02 |
20bad pokud s tebou přestupek projednali, dali ti nějakou pokutu tak už nejde o promlčení, přestupek je projednán, pokuta uložena, a teď se bude pokuta vymáhat. Ale nevím jak to chodí v CH, takto je to u nás.
Prestupek se mnou neprojednavali. Prisel jsem k autu a mel jsem za steracem slozenku a nejaky papiry.
konkretne ti neporadim, ale klasickou vymluvu, ze auto zaparkoval jugoslavsky obchodni partner Stojan Jakototyc bych v tomto pripade nepouzival :-)
zadej dotaz na forum.ihvar.cz, jsou tam ostřílení hoši místní problematiky:)
mam podobny problem ale opacne tak se sem pri.. jestli nevadi :) kdyz jsem byl naposledy doma, zaparkoval jsem na miste kde jsem predtim parkoval celej zivot a nic. Najednou mistni serifove uvideli cizi spz a sup, blocek byl za steracem :) Normalne bych zaplatil ale bylo to v den odjezdu a ja tezce nestihal, takze blocek skoncil v prihradce a ja ujel z mista cinu :) ted mam obavu jit se zeptat aby mi nenaparili dalsich tricet tisic k pokute za dve stovky jak je v CR zvykem..takze otazka zni, nechat to byt nebo radsi zaplatit? Uz to par mesicu bude a zatim se nikdo neozval
lísteček za stěračem ??? kde kdy ?
predpokladam, ze v CZ a na aute ma DE znacky.
no ne já to myslel tak, že co mi je do nějakého lístečku za stěračem, když jsem ráno přišel k autu nic tam nebylo ..
Někdo ho ukrad, lidi jsou kurvy :-)))
Pokutový lístečky se kradou furt, mně ho vždycky někdo ukradne a zahodí na zem do bláta vždycky tak odhadem deset sekund předtím, než z místa odjedu.
presne jak napsal mycTD..V CR a na aute nemecky spz..takze neresit?