Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tažné, elektrika Westfalia - problem

o Navštíveno 2361x o
o 09.12.2012, 19:41 | mrazik
Namontoval jsem na toyotu avensis original tažné a k tomu jsem měl elektriku Westfalia. Vše jsem podle návodu namontoval a bohužel elektrika zlobí. Jedná se o 13pinové zapojení s krabičkou v kufru - řídí mlhovku+blinkry a s těmi je problém :
- vypnutá mlhovka, oba blinkry fungují v pohodě
- zapnutá mlhovka (na autě se vypne) a blinkry blikají rychle, jako když je prasklá žárovka
Všechno jsem prošel několikrát a je to zapojené podle návodu. Kostra je taky v pohodě. Asi blinkry zapojím napřímo, protože avensis žádnou kontrolu žárovek nemá ani datovou komunikaci, ale stejně mi vrtá proč to nefunguje a v čem může být problém. Nesetkal se s tím někdo ?

o 09.12.2012, 20:06 | mr.brain
Ty blinkry blikají rychle pak na celým autě, že jo? Koukni se do tý krabičky co to vlastně dělá, když zapneš mlhovky... Jestli to náhodou neodpojuje ještě něco (třeba blinkry v zadních světlech).
o 09.12.2012, 21:07 | mrazik
Jo po celým autě. Do krabičky jsem se díval a z jedné strany kondenzátory, minimálně jedno relé a z druhé strany šváby plus smd odpory, takže jednoduše poznat to nejde.
o 09.12.2012, 22:01 | mrazik
Jeste upresnim, ze pokud neni nic zapojeno v zasuvce tazneho zarizeni, vsechno funguje bezproblemu. Spatne to funguje jen v zasuvce tazneho.
o 10.12.2012, 05:45 | michall
A je správně zapojen i přívěs? Zkus tam připojit třeba jen na dráty dvě blinkrový žárovky, jestli se to projeví.
o 10.12.2012, 08:44 | mrazik
Se dvouma žárovkama jsem to právě dělal. Jinak s vozejkem se to chovalo taky zajímavě. Mlhovka nesvítila vůbec, blinkry fungovali.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.