Navštíveno 2361x

Namontoval jsem na toyotu avensis original tažné a k tomu jsem měl elektriku Westfalia. Vše jsem podle návodu namontoval a bohužel elektrika zlobí. Jedná se o 13pinové zapojení s krabičkou v kufru - řídí mlhovku+blinkry a s těmi je problém :
- vypnutá mlhovka, oba blinkry fungují v pohodě
- zapnutá mlhovka (na autě se vypne) a blinkry blikají rychle, jako když je prasklá žárovka
Všechno jsem prošel několikrát a je to zapojené podle návodu. Kostra je taky v pohodě. Asi blinkry zapojím napřímo, protože avensis žádnou kontrolu žárovek nemá ani datovou komunikaci, ale stejně mi vrtá proč to nefunguje a v čem může být problém. Nesetkal se s tím někdo ?
Ty blinkry blikají rychle pak na celým autě, že jo? Koukni se do tý krabičky co to vlastně dělá, když zapneš mlhovky... Jestli to náhodou neodpojuje ještě něco (třeba blinkry v zadních světlech).
Jo po celým autě. Do krabičky jsem se díval a z jedné strany kondenzátory, minimálně jedno relé a z druhé strany šváby plus smd odpory, takže jednoduše poznat to nejde.
Jeste upresnim, ze pokud neni nic zapojeno v zasuvce tazneho zarizeni, vsechno funguje bezproblemu. Spatne to funguje jen v zasuvce tazneho.
A je správně zapojen i přívěs? Zkus tam připojit třeba jen na dráty dvě blinkrový žárovky, jestli se to projeví.
Se dvouma žárovkama jsem to právě dělal. Jinak s vozejkem se to chovalo taky zajímavě. Mlhovka nesvítila vůbec, blinkry fungovali.